Et bilde fra arkivet. Får unnskylde at signatur er kommet med, men glemte å klone den bort da flere her inne ikke liker det. Liker det så passe selv, også.
Best mot mørk bakgrunn!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger76
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1160908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Emil C.
Bare en ting å si her.Alldeles nydelig.....
Per L.
Et nydelig, veleksponert blomsterbilde med god komp og tiltalende naturlige farger! Den nøytrale bakgrunnen gjør at hvitveisen framstår nesten tredimensjonal! Mvh Per
Arne S.
Syntes dette er stilrent og vakkert med fin og passende ramme. Liker de mørke fine bakgrunnsfargene. Bilde er skarpt og fint der det trenger å være det. Hadde bilde vært mitt hadde jeg kanskje kuttet litt mer i toppen, for å få samme avstand som kronbladene på venstre side har.
Men det har jo mer med smak og behag å gjøre.
Uansett et veldig flott bilde.
Mvh Arne
Olaf M.
Nydelig blomstmotiv. Bra fototeknisk arbeid. Savner litt mer luft i venstre bildekant
Mvh Olaf
Øyvind H.
Nydelig bilde av skogstjerna Arild. Kan vel ikke være flottere blomst ute i skogen, der de lyser mot deg, når du går på tur. Har ikke sett denne blomsten i år, kanskje grunnet tørke på forsommeren? Mvh Øyvind
Åge M.
Vakkert!
Fredrik N.
Lekkert! Mvh Fredrik
Jostein S.
Hei
Fantastisk "Stjernebilde" Arild
Helt KNALL!
Utrolig godt gjennomført
Roar K.
Skulle jeg pirke litt her så er det kanskje presentasjonen for så jeg ville lagt signaturen på ramma og ikke på selve bildet.

Roar
Arild T.
Takk for kommentarer Emil, Per, Arne, Olaf, Øyvind, Åge, Fredrik, Jostein og Roar!

Arne: Kutt i toppen er jeg ikke enig i, men takk for ditt innspill!
Olaf: Ja enig om mer luft i venstre bildekant. Var det opprinnelig, men ramma tok mer plass enn jeg hadde tenkt. Takk for innspill!
Roar: Hadde du lest teksten under bildet, så hadde du sett at jeg la ut bildet uten å tenke på at bildet hadde en signatur.
Men hva synes du om bildet?


Arild
Hans Rich. A.
Det var nu et særs fint arkivbilde, og fint at du fant det fram og presenterte det, for det er nu nydelig.
Mvh Hans Richard
Geir F.
Et harmonisk og vakkert bilde, Arild. Synes du har gradert og komponert de sterke og samtidig duse fargene på en eksemplarisk måte. Sløringen gjør bildet drømmeaktig og gir bildet et akvarell preg. Ingen kutt, men kanskje litt mer luft på venstre side. Det hadde du fått uten ramme, og bildet hadde kanskje blitt enda bedre og «renere». Signaturen har du selv kommentert. Et skoleeksempel på hvordan en rolig og harmonisk bakgrunn fremhever et motiv og løfter et bilde; -noe ikke alle har skjønt!.
Fra min mobil ifm kurslederoppdrag på RH.
G
Arne S.
Er enig i at å legge til mer rom i venstre kant er en bedre løsning. Det gir jo også den balansen i bilde som jeg var ute etter :-)
Mvh Arne
Torbjørn W.
Flott bilde og nesten "malerisk" i stilen. Litt mer luft i rundt blomsten på venstre/øvre venstre side er det eneste jeg savner.
susanne j.
Så sød...smuk baggrund mvh Sus
Arild T.
Takk til dere siste her også!


Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu