-Hold my hand-
Mørk bakgrunn
Utstyr
  • Apple iPhone 8
  • iPhone 8 back camera 3.99mm f/1.8
  • Brennvidde4.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/4s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger103
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1161286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Per L.
Det er nok mange som kan trenge en hand i disse tider med kriger, naturkatastrofer og generell utenforskap i mange land! Et symbolsk og tankevekkende bilde som får tankene til å kverne! Mvh Per
Geir F.
Takk for gode assosiasjoner, Per.
G
Morten E.
Du prøver nok å få til noe artistisk og visuelt spennende her. Tja jeg vet ikke. Hele bildet virker litt tilfeldig. Plassering av arm er uheldig, fingrene kuttes på tuppen og det er mye negativ plass over armen. Sikkert meningen at dette skal fremstå malerilignende og dermed utflytende og uklart, men du kunne fått en like god effekt om enn ikke bedre om alt var i fokus og armen var plassert bedre.

Du våger å gå andre veier og det bør du jo få skryt for, det er modig. Lykke til videre.
Geir F.
Takk for din kommentar og mening M. Ja, her var det mye tilfeldig med et uskarpt bilde, uheldig plassering av armen og dårlig komposisjon. Imidlertid ikke et bilde jeg hadde hatt interesse av å presentere dersom alt var i fokus med en bedre plassert arm (-for meg ville dette bildet da ha vært helt uinteressant.) Forventer ikke at alle har "evne" til å se utover det rent figurativt visuelle. Bra at andre har en annen tilnærming til fotografier.
G
Hans Rich. A.
Dette er jo absolutt ikke i min gate, men jeg ser den visuelle formidlingen hvor den ensformige bakgrunnen har mye å si for tolkningen av tittelen, synes jeg. Håper det var nogenlunde forståelig formulert.
Mvh Hans Richard
Åge M.
Bra denne. Ser en diffus arm og hånd som prøver å ta tak, noe den kan holde i, og i og med tittelen en annen hånd.
Og dermed videre til søken om trygghet eller kanskje desperasjon. Den blåsvarte fargen og den store ensformige flaten underbygger budskapet.
Teknisk korrekte bilder er en annen genre.
Geir F.
Takk til deg Hans R og Åge for spennende og inspirerende kommentarer. Setter stor pris på slike tolkninger.
G
Roar B.
Så nylig noen dramatiske filmsnutter som synte jordskjelvofre fastklemt i ruiner men fortsatt i live, klamre seg til håpet om at noen skulle gripe en utstrakt hånd.
Bladde tilbake til bildet som nå lyste mot meg i all sin styrke. Om håpet. Dette tause ropet. Og den iboende kraft i det å ville overleve.
Geir F.
Takk for en dramatisk og «berørende» assosiasjon, Roar. Spennende å lese hvordan denne dramatiske hendelsen skaper assosiasjoner til dette, for noen, mislykkede fotografiet. Akkurat slike tanker og refleksjoner en kan ønske seg med et slikt bilde. Hilsen fra hytta i Jotunheimen.
G
Jon S.
Kanskje bedre dette utsnittet enn forrige gang du la det ut under "Keep on" tittel, som jeg også kommenterte.
Følelsen av utilstrekkelighet er her. Det er noe med den famlende hånd i dette grumsete ubeskrivelige. Som om ønsket eller viljen er større enn evnen. Har sansen for dette bildet. Liker også fargebruken her.
Mvh Jon
Geir F.
Takk, Jon. Ja, en ny versjon i annet utsnitt og med andre farger. Også annen tittel da fotografiet gav meg nye refleksjoner. Jeg setter alltid stor pris på kommentarer fra en dyktig og reflektert fotograf som deg. Spennende assosiasjoner som beriker egne refleksjoner.. Hilsen fra hytta i Jotunheimen etter en fantastisk tur og dag i «Norges indrefilet».
G
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu