From an old Man's. Sandbox 499

Jeg har vel stort sett utspilt min rolle her, men slenger ut bilder omtrent daglig av gammal vane. Noen har aldri vært her mens andre er repriser etter en del år og forstørret og reredigert Men når det gjelder kommentarer så trenger jeg tupp derru veit i form av kommentarer og gjør derfor mer og mer ofte som de fleste og kommenterer kun hos de som legger igjen noen ord hos meg og på den måten medvirker til å avlive gode gamle "dotten" som vel mest fortsetter å ekstistere for å sende reklame til medlemmene fra fotobutikkene med samme navn.

http://www.facebook.com/profile.php?id=100082490961301

http://www.facebook.com/groups/766117454706861

http://pbase.com/kneppen

Se gjerne mot mørk bakgrunn på fullskjerm.
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde78.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger47
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1161764} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Åge M.
Ser dine betraktninger, kan jo forstås litt ymse. Men mener å forstå at denne koseklubben for noen få er en nedadgående spiral som er i ferd med å ta livet av dotten. Og deri ligger det at den opprinnelige intensjonen så å si har blitt borte. Joda, men så er det litt sånn også da at dette - får noen av oss - er en sosial greie hvor vi kjenner oss igjen og finner ro - unntatt de periodene en blir luta lei og trenger en pause (men de fleste av oss kommer tilbake).
Nok om det, litt bildekritikk: Får ikke noe forhold til motivet, men blåfargen er helt nydelig. Så merker jeg en tendens til mer beskjeden rammebruk, som jeg liker.
Hans Rich. A.
Ikke alltid så enkelt å kommentere abstrakte bilder synes jeg.
En elefant, med snabel og trant, fikk jeg assosiasjoner til. Fargemønstret på begge sidene løfter bilde.
Jeg er på langt vei enig med Åge i hans betraktning. For min del er foto en fin hobby som gjør at jeg kommer meg ut og opp av sofakroken, og som Åge nevner, også en sosial greie, som man ikke finner i andre fotofora.
Svingninger i aktivitet og kommentarer må man nok regne med.
Mvh Hans Richard
Øyvind H.
Du har så absolutt din plass her inne på forumet Roar. Sånn jeg ser det er problemet ikke dere, som har vært med her en stund og har dette, som et kreativt og sosialt forum. Problemet er alle de andre, som bare stikker innom, viser noen bilder og kanskje er fornøyd med det, men det bidrar dessverre ikke nok til dugnaden. Derfor dør forumet, på grunn av at ikke flere enn en hard kjerne, er med på å holde aktiviteten oppe. Flere må begynne å kommentere og få respons tilbake, noe som er både utviklende og lærerikt, etter min oppfatning. Bildet ditt gir meg assosiasjoner til noe fargerikt og kreativt, et fabeldyr eller kanskje en flamingo. Stjernehimmel og kloder. Ha en fortsatt god og kreativ kveld Roar! Mvh Øyvind
Ingvald Bright N.
Se det, etnytt eventyr. Jeg ser at du bruker breiere bånd på venstre høyre side. Det er som å få ferdig spødede ullsokker. God helg Roar .
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu