Bildet inngår i albumet Bhaarata -
Utstyr
  • -
  • 70-200/2.8
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 250
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger619
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_116236} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
André M.
Mange fine detaljer, utrolig søt jente og fantastisk flott fargegjentakelse av det blå/grønne i bakgrunnen. Komposisjonen er også bra. Nydelig.

Et knallgodt bilde hadde imidlertid blitt hevet til perfekt hvis det også hadde vært en eller annen uskarp detalj i bakgrunnen til høyre i bildet (et eller annet, kanskje et annet menneske).

Men dette holder, det. Og vel så det :-))
Line Kristin W.
Tusen takk, Andre med apostrof med apostrof :-)

Selv synes jeg ''renheten'' i lys og farger er en så viktig del av bildet at et element i bakgrunnen kunne virket forstyrrende på helheten. Men du har kanskje rett Andre, jeg skal tygge litt på det :-)

- Line :-)
André M.
He, he. Det har du rett i. Og jeg tror disse fargene her ville blitt fabelaktige på papir. Men jeg måtte jo finne på NOE å kverulere over ;-)). Kjipt at ikke flere har lagt merke til (og kommentert) fargespillet her.
Line Kristin W.
Haha, akkurat som meg du, kranglefant! ;-D

Setter pris på innspillet/ene ditt/dine uansett jeg, Andre, - det er alltid verdifullt å se egne bilder fra andre/nye vinkler. Blindhet for... osv. :-)

Hehe, med et uskarpt menneske i bakgrunnen hadde det sikkert blitt stormløp ;-)

- Line :-)
Ketil K.
Et veldig delikat bilde hvor farger og toner går godt sammen. Bildet holder i lange baner som det er, hvor breddeformatet gir luftighet og rom i fartsretningen. Gir likevel André medhold i at en uskarp skygge av en person fx i bakgrunnen i høyre del av bildeflaten kunne øket interessen ytterligere og tilført dybde + fortelling i bildet. Særlig etter bybildet ditt med taxisjåføren osv vet vi jo hva du klarer å få til!
Arne S.
'Pianofingrene'' og det forventningsfulle blikket gir bildet en øyeblikksbeskrivelse som er følsom og fascinerende. Den syrlige blåfargen i kjolen og den lyse blå stripen i himmelen danner en forsiktig, men virkningsfull ''bevegelse'' i fargevalører. De turkise innslagene på armen og hårstrikken danner en fin overgang til det grønne armbåndet. Til sammen et lite mesterverk i fargebehandling.

Den lille ''snøkrystallen'' nederst på kjolen er en viktig detalj som bidrar til at kappingen nede føles riktig. Den speiler i tillegg ørepynten. Bevegelsen i hårtustene understreker ''elektrisiteten'' i blikket og situasjonen.

En herlig skildring av et genuint øyeblikk. At ikke fler har stoppet opp ved dette bildet er meg et under.

as

Line Kristin W.
Hjerteligste takk til dere også, Ketil og Arne :-)

Ketil; Selv tillagt din stemme forblir jeg vrang & vanskelig, for meg ville bildet fortsatt blitt feil med flere elementer. Men det betyr jo slett ikke at jeg har ''rett''. Mange slags takk også for den ''lille ekstra'' om sjåføren :-)

Arne; Tusen takk for den nesten poetisk beskrivelsen :-) Det er lærerikt, - jeg er flinkere til å se helheten enn til å sette ord på hvorfor (og) hvilke detaljer (som) ''må'' være sånn eller slik.

''Elektrisitet'' er en god assosiasjon, heller ikke så fjernt fra mine tanker om ''trollbundet'' :-)

Når det gjelder utsagnet om ''et under'', protesterer jeg derimot på det aller sterkeste! ;-D

Ha en finfin kveld!

- Line :-)
Carsten A.
Et nydelig barnebilde, men også svært mye mer, en regulær symfoni av lekre toner, lekre farger og fargesammensetninger. Bildet er fullt av fine, små (og større) elementer som hver for seg og sammen har sin plass.

Dette er enestående bra!

Noen helt underordnete innvendinger: Tilløp til konturer på begge sider av armen -men som sagt, helt underordnet!

MVH CA
Finn M.
Jeg henger meg på alle godord om dette bilde.

Dette bildet er imponereende godt.

Jeg er ikke enig med de som vil ha et element til høyre i bildet, da jenta kommuniserer med noe/noen utenfor høyre bildekant, og et element til høyre ville forstyrre denne kommunikasjonen. Det at vi ikke ser hva hun kommuniserer med skaper spenning i bildet.

Du kan sannelig mer enn å fotografere veps;-)

mvh Finn
Steinulf L.
Fargesymfoni (CA) ER ET RIKTIG UTTRYKK. Dette er flott og viser storheten i det enkle. Less is more.
Stå på.
Ketil K.
Spennende og lærerikt å lese alle reaksjonene her. Line, jeg gir deg medhold likevel. Ikke minst Finn M's kommentar om at jenta kommuniserer med noe utenfor bildet som gir spenning at det er utenfor bildet. Og bildet har masse kvaliteter av farger, liv og flott formidling av en eksotisk jente. En diskusjon er bra og litt for og i mot hjelper vel før en endelig vurdering? Flere tenker som regel bedre enn en. Og jeg har lært noe. Bildet er kjempebra!
Toini B.
Et gripende vidunderlig bilde med nydelige farger.
Herlig:)
Sidsel A.
Må bare slutte meg til det ovenstående om farger, stemning ot uttrykk. Visuelt vakkert og fullt av følelser.
mvh Sidsel
Line Kristin W.
Hjerteligste takk for nye, verdifulle kommentarer! :-)

Carsten; Du har rett. Armen er noe mer oppskarpet enn resten fordi jeg ønsket å fremheve det at hun strekker seg mot ''noe'' vi ikke kan se. I eftertid ser jeg at det ble et hakk for mye :-(
Tusen takk for at du bemerker det og også for en ellers nesten rørende positiv kommentar. ''Fargesymfoni'' er et fint ord! :-)

Finn; Din evne til så direkte å trekke ut det (jeg opplever som) essensielle i bildet - at hun kommuniserer med noe vi ikke kan se - imponerer meg :-)
Tusen takk for at du fant ordene! :-)

Jeg vet ikke om det er noe(n) utenfor bildet, eller om den/t kanskje bare er usynlig for oss (voksne). Da jeg var liten hadde jeg en fantasibror jeg var veldig glad i. ''Morten'' var med meg over alt. Med grønne øyne og sort hår var han like virkelig for meg som et ''ekte'' menneske.
Kanskje piken på bildet også har en bror bare hun kan se? :-)

Ketil; Du har så rett! Diskusjoner som dette er uvurderlige, - å oppleve og lære av hvor forskjellig - eller likt - vi kan oppleve (innholdet i) et bilde.
Tusen takk for at du kommer tilbake og tar deg tid til nye innspill, - jeg har stor respekt for din ydmykhet, Ketil :-)

Tusen hjertelig takk til dere også Steinulf, Toini og Sidsel! :-)

- Line :-)
Christine Ø.
Blikket og ansiktsutrykket til den jenta er jo seirende i seg selv. Armbevegelsen sier også sitt. Liker den store, ''åpne'' plassen til høyre i bildet.

Christine
Line Kristin W.
Tusen takk, Christine :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu