Høst på Bogstad Gård
© Anette Augestad
www.serenataphotography.com

www.facebook.com/serenataphotography
Utstyr
  • Nikon D850
  • Nikon 70-200mm f2.8
  • Brennvidde200.0mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/640s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1162838} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Morten T.
Nydelig bilde, nydelige farger. Mvh Morten T
Emil C.
Nydelig foto av Hest. Flotte varme høstfarger
Morten E.
Hest eller høst? hehe..spøk til side, den hesten bør føle seg stolt. Et nydelig bilde med glimrende farger. Godt jobbet!
Olaf M.
Nydelig veleksponert portrett ev denne hesten
Mvh Olaf
Anette A.
Tusen takk for flotte, smigrende tilbakemeldinger! Var så heldig med disse fantastiske høstfargene denne dagen, og ikke minst med en hest som virkelig kunne posere! /Anette
Vidar S.
Hei Anette!
Ja, dette var et fint bilde, spesielt med tanke på farger, kontraster og balanse i nivåene.

Komposisjonsmessig er det noe jeg vil nevne...
Formatet er noe for lite, noe som gjør at hesten er for nærme kanten (Hestens høyre side) Litt mye over hesten i forhold til bakken den står på, altså her kunne du med fordel tatt med mer forgrunn.

Nå snakker jeg ikke om at det er mye å korrigere, bare litt mer nede og på hestens høyre side.

Treet, til venstre for hesten kunne godt vært litt mindre synlig, med andre ord, her kunne du beskåret noe. Det jeg prøver å si noe om er at objektet (Hesten) ikke bør komme for mye ut av bildet, at du balanserer dette med å ta med mer av det som er omkring objektet.

Håper ikke dette føles som harde ord, det er mer ment som positiv kritikk, du tar så nydelige bilder som det er mulig, men jeg mener med dette at bildene dine blir bedre om du følger disse enkle råd.

Husk det Anette! Du er jo veldig flink til å se, farger, lys, bevegelser og du får med deg alt stort sett.
Du skyter de fineste bildene av hester jeg har sett, derfor er jeg så opptatt av at du trener på dette med riktig beskjæring, plassering og komposisjon.

Nå kan det jo være at det er rart at noen gir kritikk på slike flotte bilder. Jeg har mange ting jeg må trene på selv, det har alle selv om de er gode. Det er bare det, at jeg ser akkurat hva som skal til for at bildene dine blir nummer en og i verdensklasse:-)

Ok! Ha det bra så lenge, gleder meg til du kommer på banen vedrørende:-)

Med aller beste hilsen
Vidar
Anette A.
Tusen takk for tilbakemeldingen, Vidar! Jeg er enig med deg ang. utsnittet. Noen ganger får hester øye på ting og poserer så flott som dette, og da er det ikke tid til å hverken rygge eller flytte seg noe særlig - man må bare fange øyeblikket før det plutselig er over :))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu