-Jegeren ved elvebredden-
Villmink eksponert i hardt lys mot snø og is i øvre del av Sjoa. Her var både fisk og fugl i stor fare, og storlomen holdt seg på god avstand. En kvikk "kar" dette her.
Litt utfordrende å komme tett på.
Utstyr
  • Canon EOS R5
  • RF100-500mm F4.5-7.1 L IS USM
  • Brennvidde500.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger62
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1163613} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Mats L.
Kanon. Mot en så svartbrun mink så är det nog en fördel med skarpt ljus.
Per L.
Et meget bra bilde av den lille jegeren! God komp og fine, naturlige farger! Mvh Per
Morten E.
Farger, eksponering og plassering av motiv sitter. Noe unødvendig luft under steinen, her kunne du med fordel ha beskjært vekk slik at hovedmotivet kommer mer til sin rett.
Olaf M.
Utrolig flott fotofangst. Veleksponert og velkomponert. Persolig ville jeg ha foretatt en liten beskjæring oppe og nede
Mvh Olaf
Geir F.
Takk for kommentarer. Enig i at en kunne gjort en liten beskjæring både oppe og/ eller nede. Det hadde fungert fint. Noe miljø er fint å ha med. Jeg har flere versjoner, men endte på denne av 2 grunner;
1. Ønsket et kvadratisk format fremfor et rektangulært format.
2. Hodets leie ligger i en fin diagonal med bildets hjørner.
Takk for forslag.
G
Arne S.
Skarpt og fint og det ser ikke ut til at det er lenge siden den var i vannet. Alltid flere muligheter når det gjelder beskjæring. Men som du forteller var ønske ditt et kvadratisk format. Kunne kanskje ønsket litt mere luft på venstre side av steinen, men det er bare små pirk. Syntes bilde ditt av den lille jegeren er fint.
Mvh Arne
Arild T.
Teknisk godt bilde av minken der jeg personlig ville lyst opp den mørkeste del av pelsen for å få frem flere detaljer. Med såpass lav iso, så hadde det ikke gått på bekostning av støy i bildet. Velfungerende utsnitt, men alternative utsnitt hadde også fungert bra.

Arild
Geir F.
Takk til Arne og Arild for kommentarer. Jeg har mer å gå på i alle retninger, Arne. Skal jeg legge litt mer luft på venstre side bør jeg nok utvide litt i alle retninger for å opprettholde diagonalen som jeg personlig synes fungerer bra. Skal prøve en selektiv lysning av den skyggebelagte delen av pelsen når jeg får tid, Arild.
G
Roar K.
Fint portrett med god skarphet der detaljene kommer fint fram både på modellen og ikke minst i steinen den befinner seg på.

Roar
kaare F.
et fint bilde fin skarphet bra
Geir F.
Takk kommentarer, Roar og Kaare
G
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu