Gammel skolestue... i Lofoten
Jeg har blitt fortalt at dette er en gammel skolestue på Lyngvær. Min mamma vokste opp i nærheten, men hun gikk på skolen på Klepstad. Det også en gammel og altfor lite vedlikeholdt skole. Jeg vet ikke hvor lenge disse stuene var i bruk... så om du vet noe hører jeg gjerne fra deg.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2023-12-11 13:52:23
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1164280} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Per L.
Gammelt og nedslitt! Et godt komponert bilde hvor du virkelig har fått fram en mørk og dyster stemning som passer motivet! Mvh Per
Rune Edvin H.
Liker godt kontrasten her. Mulig jeg savner et menneske litt baki bildet og mulig ikke. Har ikke klart å bestemme meg i farta.
Pål M. S.
Flott s/hv dokumentasjon av gammelskolen. Liker best v2, da jeg ikke er så glad i rammer. Føler noen ganger de tar oppmeksomheten fra motivet, men det er meg da.
Har passert denne mange ganger på mange ferder gjennom Lofoten, men har selvfølgelig ikke stoppet for og ta bilde av den…..
Roar B.
Enig med Pål, versjon 2. Ikke bare en ren dokumentasjon, men også med klart kunstnerisk tilsnitt som lett fører tankene videre.
Liker kontrast, som her der det gnistrer i lys og skygge.
Hans Rich. A.
Et kjent motiv som jeg har passert noen ganger. Og du presenterer det med god kontrast på en utmerket måte. Liker gjerne rammen rundt.
Mvh Hans Richard
Olav Bjarte K.
Bildet dundrer rett inn i "fine art"-kategorien med høy faktor som veggpryd. Ensomt, sårt og vakkert er inntrykket jeg sitter tilbake med. Inspirerende!
Mvh, OBj.
Jan-Erik S.
Veldig fint dette. Originalen velger jeg. Fine kontraster.
Arne S.
Et foto som viser kontraster på sitt beste (i mine øyne) liker best den uten ramme på her. Flott komponert, herlig lys og etterbehandling.
Mvh Arne
Jostein S.
Hei
Unikt flott!
Som vanlig!
Helstrøkent det der Viggo
Viggo Strand K.
Roar og Olav Bjarte... kommentarene deres sier jo mye om dere også, for dette bilde ble faktisk "Awarded" på 1x.com for ikke så lenge siden så da er dere i godt selskap.

Viggo
Viggo Strand K.
Hjertelig takk til alle dere andre også

Viggo
Hans Jørgen L.
Herlig bilde.
:-)
Lyset over åskammen laget prikken over i'en :-)
Walter S.
Imponerende "Wallhanger" dette. Den sterke vognetteringen konsentrerer blikket om selve skolestuen, og lysglimtet bak fjellet hever ytterlig til dybdefølelsen.
God stemning i utmerket foto-arbeid, Viggo!
Mvh,
Walter
Arild T.
Et herlig bilde! Har sansen for gamle skolebygninger.


Arild
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu