Mennesket og naturen
Utstyr
  • Hasselblad H1D
  • HC 50-110 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger54
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1164695} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Walter S.
Fengende portrett av en ung dame som kjenner på svaberget (naturen?). Flott innfallende lys på ansiktet, og god og frisk fargekombinasjon her.

Mvh,
Walter
Gunnar F.
Henger meg på Walters kommentar her hvor fred og harmoni råder og naturlig rent vann kun bryter stillheten - heldig de som vokser opp med tilgang til slike omgivelser - et gladbilde når man tenker på all elendigheten både her hjemme og ikke minst ute i verden.
Mvh Gunnar
Mats L.
WoW, Vidar. Här har du verkligen lyckats med ljuset i ansikte , händer och på den veckade tröjan. Skärpan är utsökt. När man ser bilden undrar vad det är som drar flickans uppmärksamhet utanför bilden.
Jostein S.
Hei
Noe lekent over det
Nysgjerrghet på en måte
Per L.
Et nydelig bilde av den unge damens undring over bevegelsene i naturen! God komp, flott lys og behagelige farger! Mvh Per
Vidar S.
Hei Walter!
Tusen hjertelig takk for kommentar, det var kjekt å høre. Hyggelig at du nevner lyset her:-)

Mvh
Vidar

Hei Gunnar!
Det har du helt rett i, jeg har vokst opp her selv og vet at dette du nevner her, er veldig viktig.
Tusen takk for din fine kommentar:-)

Mvh
Vidar

Hei Mats!
Tusen hjertelig takk for fine ord. Kjekt at du observerer og ser dette med lyset som treffer ansikt, hender, skjorte osv.:-)

Hei Jostein!
Tusen hjertelig takk for din kommentar:-)
Rart du nevner lekent, det er noe av det jeg ville formidle her, vi mennesker er som bier, hektisk, full av liv, mens vi lever. Naturen er der for neste generasjon også:-)

Mvh
Vidar

Hei Per!
Tusen hjertelig takk til deg også, for dine fine ord om dette bildet. Brukte litt tid på komposisjon. Utrolig at du nevner "Undring" Dette bildet er regissert på en måte, men det er ingen tvil om at hun ble fascinert av naturer og plassen, spesielt at berget var varmt, så du kan trygt si at dette faktisk er undring:-)

Mvh
Vidar
Arne S.
Fint å komme seg ut i friskluft med de unge. Henger meg litt på skryten til de andre. Har likevel et forslag til beskjæring. Kutte til venstre side av steinen i bakgrunnen forsvinner, samt omtrent like mye i venstre side. Syntes de områdene tar for mye oppmerksomhet fra den flotte jenta. Ellers liker jeg bilde kjempegodt. Det er kreativt med tanke på komposisjon, samt flotte farger. Liker også det fine lyse som faller på jenta. Ha en fortsatt fin jul Vidar.
Mvh Arne :o)
Vidar S.
Tusen takk for fin og interessant kommentar Arne!
Bildet er i utgangspunktet veldig stort, og personen altså mindre i originalbildet.

Har laget mange beskjæringer på dette. Det falt seg slik, da lyset eller åpningen til lyset passer best slik, trangere utsnitt er ofte bra, men litt av vitsen her er jo nettopp lyset som strømmer slik som det gjør nå, at hun blir truffet av det. Tror dette blir en smakssak Arne. Det er likevel veldig hyggelig at du sier fra om hvordan du ville hatt det, setter stor pris på det.

Mvh
Vidar
Arne S.
Hei igjen Vidar.
Ja når det kommer til beskjæring og til å med mange andre ting så går det på smak. Syntes derfor at det er både viktig og riktig og fortelle andre fotografer også om smak.
Da kan den man prater med vurdere selv om man syntes det er et forslag som kan brukes.
Det er etter min mening sånn man kan utvikle tankemåte som fotograf.
Føler selv at jeg har mye igjen for å lese ikke bare kommentarer på mine egne bilder men også andres kommentarer. Det er små ting man kan plukke opp både her og der :o)
Mvh Arne
Hans Rich. A.
Med det fine lyset fremheves ansiktets profil m.m. veldig godt, og samtidig god balanse i skyggepartiene. Et godt portrett av en flott modell.
Noe usikker på om det kunne ha vært kuttet noe i toppen, slik at bare den nedre mørke delen av steinen ble med.
Mvh Hans Richard
Vidar S.
Det har du helt rett i Arne!
Det er mye som kan skje med et bilde, med bare små forandringer, derfor er det viktig å prøve mange ting både i Pre og Post.

Når man tar et bilde har man ofte en idé, det er selvfølgelig viktig å holde fast ved denne, men ofte viser det seg at det kan være lurt å høre på et råd eller to:-)

Med aller beste hilsen
Vidar

Vidar S.
Tusen hjertelig takk Hans Richard!
Kjekt å få din stemme og analyse på dette bildet.

Ja, har laget mange utsnitt, også tatt mer av toppen, litt mer konsentrert, men samtidig mister man litt av det innfallende lyset hm!

Mvh
Vidar
Ingvald Bright N.
Flott enkelt bilde. Det er vel slike ting i fra naturens spiskammers vi er ute alle sammen . Nydelig jente. Ingvald
Vidar S.
Tusen hjertelig takk for det Ingvald!
Kjekt å høre fra deg:-)

Mvh
Vidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu