Jeger på vakt (Serie)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2023-12-30 03:12:16
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2023-12-30 03:13:49
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2023-12-31 00:35:06
    Versjon #4
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 50 mm 1.8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger111
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1164768} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (25)
Jan-Erik S.
Herlig katteportrett Vidar. Fokus sitter der det skal på hele serien men liker vel V2 best.
Gunnar F.
Enig med Jan-Erik - det må bli V2 på meg også :-)
Mvh Gunnar
Per L.
Katter gjør seg på bilder - så også her! Fin, veleksponert serie med gode farger! V3 på meg! Mvh Per
Walter S.
3 fine katteportretter, hvorav jeg personlig velger meg versjon #3 som min favoritt.
Mvh,
Walter
Arne S.
Fin serie hvor v3 blir min favoritt.
Mvh Arne
Vidar S.
Hei Jan-Erik!
Tusen takk for det, kjekt å høre dette fra deg:-)

Hei Gunnar!
Veldig kjekt å høre, setter stor pris på det:-)

Hei Per!
Tusen takk for gode ord, ja du er jo en som liker katter spesielt, så det betyr også en del, i denne sammenheng:-)

Hei Walter!
Tusen takk for din fine kommentar, virkelig fint å få gode ord fra deg, på disse portrettene:-)

Hei Arne!
Du likte #3 ja, tenkte det:-)
Tusen takk for din fine kommentar, det er mottatt, og høyt verdsatt:-)

Mvh
Vidar
Hans Rich. A.
Helt ærlig så er jeg ingen katteelsker, men på bilder som her, tar de(n) seg godt ut. Fint lys og godt eksponert. Spesielt V3.
Mvh Hans Richard
Vidar S.
Tusen takk for det Hans Richard!
Vet at du ikke er så veldig begeistret, desto kjekkere er det at du kommenterer Hans Richard:-)

Mvh
Vidar
Roar K.
Flott serie.

Roar
Øyvind H.
Hei Vidar! Vi har jo hatt vår katterunde her inne litt tidligere og synes kuttet i overkant blir litt snaut på siste versjon. Hva med et kutt et par-tre centimeter over øynene. Da blir det et skikkelig katteportrett og personligheten kommer virkelig til sin rett. Med hilsen fra en av de ensomme gamle der jr. nå har dratt på nyttårsfest:)
Vidar S.
Takker Roar! Kjekt å høre fra deg:-)

Mvh
Vidar
Vidar S.
Hei Øyvind!
Du er inne på noe, tusen takk for kommentar og interesse:-) Skal se på det.

Riktig godt nyttår:-)

Mvh
Vidar
Øyvind H.
Takk det samme Vidar!
Roar B.
For en som liker og streber etter kvalitet, dvs bilder med overraskelser, originalitet, innhold som sier noe, gir meg noe og nspirerer til ytterligere interesse for foto, så er dette så langt unna målet som det nesten går an å komme.
Derimot et helt ordinært pusebilde som det florerer tusner av og med adskillig bedre kvalitet uansett hvor mange variasjoner som blir lagt til grunn.
En ærlig beskjed
fra en som har valgt å legge 'lista høyt' i kommende år.
Ps. Tipper at både kommentarfelt og antall visninger tar av. Men derav skapes i hvertfall engasjement, i det minste..
Vidar S.
Det er trist at du oppfører deg slik Roar!
Fint om du bare holder deg unna mine bilder.

Vidar.
Roar B.
For deg som har vært innom her helt siden 2009 må du tåle såpass for et helt ordinært bilde. Som mange med meg, gode og spennende fotografer, ville vært enig i. Men som forlengst har forlatt skuta pga den utviklinga dotten har tatt.

Vidar S.
Det er fint om du kan surmule og hulke over den tapte tid alene, du trenger ikke svartmale alt du ser her ute, men ikke minst at du tar deg friheter til å kritisere folk generelt. Jeg skal prøve å ikke hisse meg opp over din dårlige oppførsel Roar, men vet ikke om jeg helt klarer det.

Du vet jo at jeg syntes slikt er skammelig og helt unødvendig. Veldig fint om du bare holder deg vekke fra meg og mine ting her ute. Når det gjelder at du selv ser på deg selv som en med høy kvalitet på arbeidene dine, så kan jeg fortelle deg at veien nok blir lang i ditt tilfelle, du skal ha for tegningene dine, ellers er det meste totalt ubrukelig, og du burde skamme deg med å nevne kvalitet i det hele tatt.

Hold deg unna Roar B!

Vidar
Roar B.
Jeg kommer ikke å la meg affisere av dine trusler.
Og vil fortsatt skrive akkurat hva jeg mener er min personlige oppfatning både om dine og andre sine bilder.
Kvalitet er jo så mye.. Men har i hvertfall vunnet noen større konkurranser med bildene mine. Bl.a. en som ble juriert av en svært så kjent og dyktig fotograf, hvis navn er Knut Bry. Regner med at du kanskje har kjennskap til han ? Og hva så med dine meritter?

Ellers har min tilnærming til foto bestått av 55 års lidenskap for fotografi. Som innebærer masse kunnskap og erfaring, bl.a. stor samling av fotobøker med fotografer som virkelig kunne faget. Tallrike besøk på utstillinger både her hjemme og ute. Samt deltager i ulike fora med helt andre grunnprinsipper enn å tekkes hverandre med gjentagende ros.
Ja, mener derfor ha god nok bakgrunn for å kunne uttale meg vedr. bildeanalyse og kritikk. Samt begrunne det.
Vidar S.
Trusler?
Blir rett og slett sliten av slike uttalelser Roar!
Det er så negativt alt som kommer ut fra deg, det er ganske ufattelig at noen kan opphøye seg selv slik som dette? Du tror at du har enerett på hva som er kvalitet, det har du ikke, og det burde du jaggu skjønne, med så lang erfaring!

Formen du beskriver en annens verk, er helt enkel og barnslig "For en som liker og streber etter kvalitet, dvs bilder med overraskelser, originalitet, innhold som sier noe, gir meg noe og nspirerer til ytterligere interesse for foto, så er dette så langt unna målet som det nesten går an å komme" Er dette mulig Roar? Hva om du heller brukte din opphøyede intelligens til å formulere hva i et bilde som er feil?
Eller hva du ville gjort, men nei, dette er visst ikke mulig, det skal slenges ut i negativt ladet tone, og helst skrikes ut? Hjelpe det meg!

Det er så mye galle og syre i dine ord, at jeg må bare svare på tiltale og ikke minst spørre om hva det er som "Plager" Er du rett og slett blitt en sur grinebiter, som er lei av denne flotte plassen? Her er det fotografer fra øverste hylle, likevel generaliserer du og opphøyer deg selv til kritikker av rang og kvalitet - Helt ufattelig, smakløs oppførsel!

Det verste er at samme hva man skulle mene, så har du fasit og et predefinert svar, så det er ganske håpløst å ha dialog med deg Roar, det kommer ingenting ut av dette. Ber deg om å plage deg selv heller, du bruker for mye av min og andres tid til å sverte og spre negativitet. Vi er på to helt forskjellige steder i livet, og ser det meste forskjellig.

Jeg trenger ikke dine kommentarer, så det er fint om du holder deg vekke. Da snakker jeg ikke om å tåle kritikk, det må man gjøre, og ofte er det til det beste. Men bare det å oppleve en slik sverting som dine kommentarer tross alt er, det kommer ingenting, i det hele tatt ut av det???

Vidar
Roar B.
Du er en sann mester i å motsi deg selv. En ener i klassen !
Les siste innlegget ditt på ny, men sakte, sakte.. kanskje du også til og med vil skjønne det..??
Men tviler.
Vidar S.
Du trenger ikke bekymre deg om hva jeg skjønner Roar, det er ganske lett å skjønne hva du sikter til.
Det er bare det, at du ikke ser hvor du tar feil.

Jeg har fått meldinger fra andre her ute, om at mange reagerer på dine kommentarer.
Om jeg kan råde deg til noe Roar, så er det at du kommer med saklig kritikk til alle, hva skal det hjelpe med slakt og forferdelse? Du bør ha et alternativ, for eksempel hvordan du ville løst oppgaven osv.

Det er jo tross alt 2024 nå, skal man henge med, så må man hive seg på "Toget" Før det har gått?

Når du er på ditt beste, er du en flink og viktig mann, i alle fall for noen. Bruk dette, din lange erfaring og all din kunnskap mer fornuftig. Tenk litt!

Vidar
Roar B.
Jeg sier hva jeg mener og står for det. Hyggelig utenomsnakk de4 passer best på e- post og ikke under kategorien bildekritikk. Som kun skaper en sirkel av smisk og koseprat mellom enkeltpersoner, og som du, Vidar, praktiserer med overtydelighet. Og blir tilsvarande rabiat hvis noen er så frekke å komme med noe motstrøms.
På tide at noen røsker opp i dette uføret. Og personlig ikke redd for å være en hoggestabbe.
Roar B.
70 visninger allerede. Du bør takke meg.
Eller.. kanskje er det noe annet som interesserer. Har sett fenomenet tidligere, mange er nyskjerrige men tør ikke skrive noe. Lettere med en skjult epost, for å holde sammen.
Vidar S.
Ja, hva skal man si til dette...

For det første så interesserer ikke visninger som tilfaller grunnet krangel, Roar!

Rabiat? Forventer du at slike uttalelser som du kommer med, skal bli tatt seriøst?
Si hva du vil for min del, syntes det er dumt og tåpelig med slik oppførsel som du viser.

Nå får du komme med noe konkret og gjennomtenkt Roar, dette blir for dumt. Du gjentar samme frase hele tiden "Jeg sier hva jeg mener og står for det."
Eller som her - "Og blir tilsvarande rabiat hvis noen er så frekke å komme med noe motstrøms"

Altså motstrøms, det er helt greit det, verre er det, når du trekker inn folks personlighet. Hva har det med bildekritikk å gjøre? Nei, nå er det totalt meningsløst å fortsette denne tåpelige samtalen.

Du fremstår som en bitter gammel surpomp Roar!
At du orker? Det står ikke respekt av dette, heller det motsatte. Du dummer deg ut etter min mening.

Håper egoet ditt finner ro en dag!

Vidar


Roar B.
Om ikke du ser det, så håper jeg i hvertfall at andre gjør det. Din hjelpesløse retorikk kjenner visst ingen grenser. Og om katta har jeg ikke mer å tilføye enn det jeg tidligere har nevnt; et helt ordinært bilde uten noe mer potensiale enn som så.
Men skal gi deg en mer utfyllende kritikk av et av dine andre bilder, lover det. Men først må jeg sove, tidlig opp i morra, for å passe barnebarn. Er jo en snill og hyggelig bestefar, som du vet, og tar alltid ansvar for familiens beste.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu