White roses
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger56
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1165011} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Arne S.
Et lekkert s/h foto etter min smak. Liker godt de store kontrastene fra det helt sorte til det helt hvite. Likevel er det et trist foto som formidler død og sorg, noe vi desverre får servert mye av i media for tiden. Så absolutt aktuelt. Dama er kanskje litt midtstilt, ellers så liker jeg dette veldig godt.
Mvh Arne
Jan-Erik S.
Enig med Arne her. Likte godt dette jeg også. Litt mørkt og dystert samtidig som det er vakkert. Fine kontraster. Skulle ønske at korsene kom litt bedre fram hvis jeg får lov til å være litt kritisk. Ellers et flott foto Pål.
Olaf M.
Henger meg på Arne. Han har fått med seg det mest viktige
Mvh Olaf
Roar K.
Et litt trist bilde som minner meg på at det er bare 4,5 mnd. siden jeg sjøl blei aleine.
Jeg ser modellens midtstilling er nevnt. Men det balanseres noe av korset til venstre selv om det gir en anelse følelse av venstretungt som kanskje kunne vært rettet ved å legge horisonten mer i vater?

Roar
Pål M. S.
Takker for kommentarer, betraktninger og innspill.
@Arne, prøvde flere utgaver, men for egen del, følte jeg midtstilt funket best.
@Jan-Erik, jeg ville ikke ha korsene for fremtredende, men mer som bakgrunn/antydninger, men ser det også fint kan funke med ditt forslag.
@Kneppen, føler med deg. Når det gjelder horisonten, så er den i utgangspunktet i vater, men den noe «gjengrodde» bakgrunnen lurer nok oss litt.
Geir F.
Et godt og tankevekkende fotografi med "impact" langt utover det som vanligvis serveres her, Pål. "Sløring"/ rustikk samt redusert kontrast/ skarphet fremhever budskapet. Symmetrisk plassering av kvinnen passer fint her da det fremhever det viktigste i bildet. Absolutt s/h. Den "gjengrodde" bakgrunnen bidrar nok som du sier til et inntrykk av skjev horisont, men dersom du legger en linjal på korsets armer vil det fremkomme en viss ubalanse av horisonten, men korset kan selvfølgelig stå litt skjevt. Som sagt et bilde og en fortelling som overgår det meste av det som er publisert her den siste tiden.
G
Pål M. S.
Takker for fin tilbakemelding, Geir.

Ang. korset, så sjekket jeg med noen andre bilder fra samme plass, og kom til at mer eller mindre alle korsene sto litt skjevt. Er nok tidens tann, vær og vind og naturen som har gjort "en jobb" her....
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu