Den tyngende reklamen
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger39
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1165298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Øyvind H.
Helt enig Ingvald og eldre man blir, mer tyngende er det evinnelige maset, om å bare forbruke mer og mer. Det er jo egentlig antireklame mange annonsører driver med, slik at det nesten går helt surr i hodet på oss forbrukere. Tenker at de, som reklamerer mest, har også minst å fare med. Fint bilde og samtidig et meget godt innlegg i samfunnsdebatten! Mvh Øyvind
Arne S.
Kona elsker den nye tv boksen hvor man kan se ting når man vil og bare spole over reklamen.
Vet ikke hvem som er på bilde og hvorfor du syntes reklame er tyngende Ingvald. Men syntes bilde hadde fine farger og også mange fine detaljer.
Mvh Arne
Roar K.
Ja - og ofte er det de samme trynene som duker opp igjen og igjen.
Nå har "Extra-Rasshølet" forlengst slått Telenor-Kødden" langt ned i støvla mens han kvalme fra Nidar heldigvis bare dukke sporadisk opp for det sleske smilet er jo mange gange værre enn Donald Trump - er slike ting som jeg sitter og sier for meg sjøl mens reklamene flimrer over skjermen.

Roar
Olaf M.
Spennende motiv. Spennende fotografisk uttrykk.
Bildets budskap kan tolkes
Mvh Olaf
Vidar S.
Nok en gang drar du til med spakene Ingvald:-)
Det er fantastisk når du leverer slike saker:-)

Du tar frem et tema som mange føler på og lever med i hverdagen, som Roar sier om Nidar reklamen, med denne personen som må sies å være direkte usmakelig, det må da være uheldig for produsenten, kan ikke skjønne hva som skjer for tiden?

Nei har bare en ting å si Ingvald! Utrolig bra at du lufter dette:-) Og på en slik flott måte:-)

Mvh
Vidar
Hans Rich. A.
Jeg tror jeg har sagt det før, du har et veldig godt øye for sammensetning av farger, som her sammen med strukturen i bildet.
Ja disse evige reklamene er til stadig forargelse.
Mvh Hans Richard
Ingvald Bright N.
Øyvind. Takker ror innspill, Hva skal man med reklame? Vi eser ut både i kropp og innhold. : )
Arne. Jeg har nå startet å betale for You Tube. Fri reklame. Dette er virkelig flott. Det er verd pengene.: )
Roald. Bildene våre har på Foto.no er på sett og vis også noe av det samme. Har du noe interesse etter de 30 første ,så er du glemt. Mye pent verdifullt , må skrotes : ) Vi blir hardhudet.
Olaf. Jeg prøver å bli "sterk" ,Samme hva vi kommer med. Så er er det over etter er dag eller to. Det har noe med overloded/reklame fenomenet å gjøre: )
Vidar. Jeg ønsker ikke på noen måte å bli sur. Vi lever alle her under de samme forutsetningene. Også vi på renne post har det greit, vi må huske på at slik er det bare : )
Hans Rich. Takker for det. Faktisk så er vi er god flokk som bærer "skipet" videre .uten reklame. Vi kjenner hverandre på er god måte.
Meste hilsen Ingvald
Harald N.
Rekalmen må lønne seg, men kanskje mest for reklamebyråda. Nå er det snart meir reklame enn program på enkelte kanalar. Eni kan føle seg som personen på biletet ditt.
Mvh Harld
Ingvald Bright N.
Takk for den Harald. For ikke så mange år tilbake så fikk jeg og min mor emballasje av tannlegen . Den gang de var stas leketøy . Vi har mistet moe på veien .Ingvald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu