Tankefull
Utstyr
  • Nikon D300
  • Nikkor 50 mm 1.8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger75
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1165366} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Per L.
Flott tankefull jente, nært på med god hudstruktur og naturlige farger! Litt mer skarphet på øynene kanskje? Mvh Per
Arne S.
Ja fokus sitter nok litt mer på munnen en på øynene her kanskje? Men likevel syntes jeg det er et veldig fint nær portrett.
Mvh Arne
Vidar S.
Takk for kommentar gutter, Per og Arne!
Enig i skarphet:-)

Mvh
Vidar

Hans Rich. A.
Nært og fint portrett, hvor skarpheten på øynene er nevnt.
Mvh Hans Richard
Geir F.
Et bra portrett av en flott modell med et fint blikk. Likte godt utsnittet, men synes du har "bommet" på fokus. Hennes øyne er dessverre alt for uskarpe. Dette hadde vært veldig bra med et bedre fokus på hennes øyne.
G
Vidar S.
Tusen takk for gode ord og tilbakemeldinger Hans Richard og Geir.

Ja, ser at det er litt uskarpt ved øynene:-)

Mvh
Vidar
Bjørn phillip C.
Hei Vidar!
Fint og naturlig øyeblikk, bare synd du bommet på fokus og litt trangt for min smak. Men dette bildet slår meg som om det ikke på noen måte var oppsatt. og det liker jeg..
Vidar S.
Hei Bjørn Phillip! Tusen takk for kommentar!
Ja, dette er tatt direkte og ute, etter at hun hadde fått melding om noe som berørte henne personlig, så sånn sett er det et ærlig bilde.

Jeg forsker litt i trange utsnitt for tiden, dette er et bilde jeg tok av henne i farten. Ikke noe planlagt altså. Det finnes bare dette bildet og jeg liker det selv om det ikke er perfekt på noen måte.

Ser at det kanskje er litt nærme, men som sagt, jeg eksperimenterer, jeg er på jakt etter en slags sannhet, håper jeg klarer å finne en metode for eller til å fremstille nettopp dette. Det er bare aktuelt for meg å ta bilder ute og med naturlig lys, ikke at det i seg selv er så fantastisk, men bare noe jeg vil teste, prøve å finne ut av. Det blir på naturens premisser og hvilket lys dagen gir, som blir avgjørende.

Ok! snakkes!

Mvh
Vidar
Bjørn phillip C.
Hei igjen Vidar.
Naturlig lys kan være vårs verste fiende men også verdens beste venn. Jeg kan tipse deg en tommelfinger regel. Se etter restlyset som du har gjort her. og legg kameraet på skyggesiden, slik at lyset brer seg over subjektet på f.eks 45 graders vinkel. Da vil du se at skyggene vil jobbe med deg. Da kan du hjelpe med en isopor eller noe hvitt for å sprette noe lys inn i øynene. så vil du kunne forutse bildene dine mer.

For og oppsummere. Jo mykere kilden jo mer frontalt kan lyset vær. jo hardere lyset er, jo mer som et baklys (motlys kan du bruke det som.)

eksperimenter videre.
allt godt
Mvh: bjørn
Vidar S.
Takk for innspill til forbedringer Bjørn Phillip!
Det settes pris på, jeg har reflektorer og diffusere, men nå snakker jeg om helt uten hjelpemiddel, bare bruke trær, skyer, dis for eksempel. Bare naturens egne kilder, som hjelpemiddel. Vi ser etterhvert!

Hyggelig å prate om disse tingene med deg:-)

Mvh
Vidar

Roar K.
Skikkelig tett på.

Roar
Arild T.
Nydelig portrett av fotogen modell. Synes skarpheten på øynene er godt innefor.


Arild
Vidar S.
Tusen hjertelig takk Arild!

Mvh
Vidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu