Min første...
Utstyr
  • Canon EOS 6D Mark II
  • 24-70mm
  • Brennvidde51.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker0.6s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger46
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1165516} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Vidar S.
Hei Viggo!
Jeg har eid en 68 modell som jeg restaurerte og ga til min mor en gang i tiden. Flott bilde på alle vis, men litt trist å se denne fine skapningen så fallert.

Jeg hadde bensinvarmer på min, denne var fantastisk, og bilen startet på første kick etter å ha stått ute hele vinteren, husker jeg. Fantastiske biler:-)

Et nostalgisk fint bilde!

Mvh
Vidar
Viggo Strand K.
Hei Vidar... denne er nok ikke min, men jeg hadde en helt men 67 modell 1500. Den starta på første slaget. Når jeg hadde staset opp bobla med Orginalt Empi eksosanlegg, bytte skjermer, bytta til ekeratt osv så bytta jeg inn... dummeste bilbytte jeg har gjort noen sinne.

Viggo
Vidar S.
He! He! Ja, det er mange ting vi kan angre på at vi solgte eller byttet inn:-)

Vi har jo ikke noe valg, vi får bare leve å kose oss med minnene og opplevelsen i ryggsekken, det kan ingen ta ifra oss. Det går jo an å skaffe seg en slik, en strøken koster jo litt, så er det å ha tid, plass etc.
Men klart, viktig å ta vare på ting, skal ikke kimse av det. Selv nå, utslitt og ferdig, er det en fornøyelse å ta bilder av disse formene og denne skapningen:-)

Lå en på finn.no til salgs for 25.000 den er nå solgt. (72 mod). Ligger en 1964 mod til 122.000:-)

Men det blir aldri feil å kjøpe en Boble, litt arbeid så får man alltids pengene igjen, og vel så det.

Fine biler å fotografere:-)

Mvh
Vidar
Olaf M.
Minner for noen og restaureringsobjekt for andre
Mvh Olaf
Walter S.
Det sies at "gammel kjærlighet ruster ikke" - men, det gjør nok akkurat den der da ...!
;o)
- Vet hva du snakker om - man lagrer sitt egen nostalgisk minne om den først bilen man har hatt, og som forblir der livet ut. Det er joe (eller var, den gang) et stort løft å få sin egen bil og kunne nyte den friheten den ga. Ikke var vi så opptatt av bensinprisen som den gang (jeg fikk min 1.) var stabil og kostet bare var noen få kroner literen ...
Mvh,
Walter
P.S.: Jeg er overrasket over at den motoren der fremdeles sitter i bilen og ikke har blitt stjålet. Boble-motoren er jo kjent for å kunne byettes / tas ut nok så enkelt ...
:o)
Roar K.
Passer kanskje best på Båstnes nå?

Roar
Arne S.
Nok et flott bilde med herlige s/h kontraster.
Mvh Arne
Jan-Erik S.
Har hatt to bobler jeg også. Den siste jeg hadde var en blå 74 modell big. Som jeg angret mang en gang på at jeg solgte. Artig bilde Viggo som vekker minner. Skal sies at jeg hadde en Porsche 911 også i de senere år som jeg også angret på at jeg solgte. Kanskje er det noe med disse bilene med hekkmotor som vekker følelser. ;-)
Hans Rich. A.
Min første også, men den er "gått over til de evige jaktmarker". Liker din presentasjon/etterbehandling.
Mvh Hans Richard
Agnar H.
Fra da biler hadde særpreg og karakter. Har hatt en beige -69 1300 og en lys blå -72 1302S. Det var den tiden vi som 17–18 åringer skrudde og skiftet eksosanlegg selv. Opplæringen på å skru var gjerne fra en Tempo Corvette. Ser ut som denne Bobla går mer og mer i ett med naturen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu