Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1165521} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Arne S.
Ja det er litt å se på i denne byen, både når det gjelder byggverk og mennesker Gunnar.
Selv var jeg der kun en dag, så det ble litt stressende. (Et lite mini cruise på Svartehavet fra Bulgaria til Tyrkia) Fint oversikts bilde med både mennesker og fine byggverk i bakgrunnen.
Mvh Arne
Gunnar F.
Takk Arne - det skal være sant og visst - her fikk jeg endelig med også "Den Blå Moske" på denne turen - har fartet mye rundt med offentlige transportmidler i Tyrkia med utgangspunkt fra badebyene, men det blir korte opphold - så derfor en hel uke i 2019 for litt fordypning!
Mvh Gunnar
Vidar S.
Nydelig bilde Gunnar:-)
Fin skildring også, av hvordan folk lever en helt annen plass, her på jorden:-)

Mvh
Vidar
Gunnar F.
Takk Vidar - hyggelig - litt ulikt livet hjemme :-)!
Mvh Gunnar
Vidar S.
ja, absolutt ulikt hjemme, Gunnar!
Det er flott, at det er sånn:-)

Mvh
Vidar
Olaf M.
Spennende veleksponert gatemiljømotiv
Mvh OlaF
Gunnar F.
Takk igjen til Vidar og Olaf!
Mvh Gunnar
Roar K.
Jo, Istanbul er i stadig endring fra jeg bodde der 14 dager i oktober/november 1972 og på vei hjem igjen etter å ha vært i India februar 1973 fram til jeg som deg besøkte byen igjen på busstur fra badebyen Kemer i 2002. Nå har ytterligere snart 22 år så antagelig ytterligere forandret. Men den velkjente Blå moske vil nok bestå slik den var et mål på Sultan Ahmet for hippies og backpakkere på sent 1960 tall og tidlig 1970 tall. Men den velkjente "Pudding shop" hadde blitt en mer åpen og kjedelig fastood plass og ikke det intime koselige plassen den var i hippie tia.

Roar
Gunnar F.
Takk Roar - kjekt å lese om dine reiseerfaringer - der har vi en felles interesse - "Pudding shop" er vel mer eller mindre historie, men sikkert et minne for livet for gamle hippier - den største endringen her i Gamlebyen, siden jeg var her, er vel at Hagia Sofia med dens historie som kirke/museum er omgjort til moske - den nåværende presidenten har jo en egen evne å fjerne seg fra Vesten!
Mvh Gunnar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu