"Negative space" #1"...
...også benevnt "empty space" eller "white space" i komposisjonsreglene. Et godt norsk uttrykk for dette kjenner jeg ikke til.
Hvorfor EXIF viser 19 mm. brennvidde til et 7-14 mm objektiv er et mysterium.
Bildet inngår i albumet " Herregårdslandskapet i Rygge " - En bildevandring i Norges mest storslagne og gjennomførte herregårdslandskap. Den 13. sept. 2013 ble, - i middelalderen som nabogårder, seinere sammenslått som gods, - gårdene Værne Kloster (Johannitterkloster - som etterhvert utover i middelalderen helt eller delvis eide 186 gårder, så krongods og deretter herregård) og Huseby (Middelalders maktsentrum) fredet av Kongen i Statsråd. I dette store landbrukspregede rommet ligger det også fire naturreservater og et stort antall fornminner. Noen steinkast syd for Værne ligger Evje Herregaard med sitt noe mer beskjedne uttrykk. Denne gården inngår ikke i landskapsvernområdet med unntak av to reservater; bøkelunden Kajalunden og Vardåsen.
Utstyr
  • Olympus E-M1
  • Zuiko ED 4/7-14 mm. Super High Grade
  • Brennvidde19.0mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetRAW, ISO 100.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1165606} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Arne S.
Fint landlig landskap med mye åpent rom.
Mvh Arne
Per L.
Det er ikke mye negativt i en velstelt åker, men hvis komposisjonsreglene sier det, så ...! Du har i alle fall lagt ut et teknisk godt bilde med en nyharvet åker i forgrunnen og et flott gårdstun som hovedelement. Flotte skyer på himmelen og tiltalende fager skjemmer heller ikke! Mvh Per
Olaf M.
Flott veleksponert bondelandskap
Mvh Olaf
Olav Bjarte K.
Takk for kommentarene!
Mvh, OBj.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu