Ilford Delta 400 film
Utstyr
  • Olympus Trip 35
  • D. Zuiko f/2.8 40 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger45
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1165979} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Øyvind B.
Analogt høyspent treffpunkt med en bismak av religion.
Funker bra i mitt hode.
Mvh Øyvind
Alf Håvard N.
Tusen takk for din «tolkning» Øyvind! Mer enn du ser her…..
Arild T.
Ikke alt er strømlinjeforma i Den norske kirken.

Arild
Alf Håvard N.
Mange takk til,deg også Arild!
Vidar S.
Hei Alf Håvard!
Stoppet opp en stund, ved dette bildet.
Det er noe ved det, spenningen er til å ta og føle på.

Liker korningen ved bruk av film, har du brukt negativskanner eller fått det fra fototjeneste?
Er dette et gammelt bilde eller noe du holder på med nå? Minner om kirken hjemme på et vis, det er vel en bygd dette også?

Ha det bra så lenge!

Mvh
Vidar
Alf Håvard N.
Mange takk Vidar, setter pris på at du stoppet opp! Tar stort sett bare analoge bilder, med ulike kamera, tar hele prosessen selv ja, framkalling, skanning og print også i mørkerom. Liker det analoge uttrykket, men like mye opplevelsen! Hilsen Håvard
Arne S.
Et veldig godt s/h motiv dette, med flotte kontraster. Moro i mørkerommet da vil jeg tro.
Sort bygg mot hvit og hvit bygg mot sort, flott dette.
Mvh Arne
Vidar S.
Jøss! Så utrolig kult:-)
Ekte bilder altså. Har en del film jeg også, leverer til Bergen for fremkalling nå når min far er gått bort, han hadde mørkerom, det var veldig kjekt:-)
Så forstår at du holder på med dette, givende!

Vi snakkes Alf Håvard!

Mvh
Vidar
Olaf M.
Veleksponert tilkbart motiv. Hadde vært artig å sett dette motivet uten strømstolper kabler og trafokiosk
Mvh Olaf
Gunnar F.
Hva fotografen ønsker å formidle i disse strømbrudd tider vites ikke, men høy spenning uten livsfare for meg da jeg inngikk ekteskap i en lignende kirke på Sunnmøre for 50 år siden der vi lovte å elske og ære hverandre til døden skilte oss ad.
Mvh Gunnar
Alf Håvard N.
Hei igjen Vidar!
Startet med foto for tre-fire år siden, ble tidlig mye svart/hvitt digitalt, men tenkte at hvorfor ikke analog, den originale svart/hvitt, så har det vært slik et par år. Ble fart på det etter at jeg kom i gang med hele prosessen selv. I fjor ble det nok 60-70 filmruller, mengdetrening må til, får bli kvalitetstrening etter hvert! Bildene blir ofte til ved at en scene/motiv tiltaler meg, Hvorfor forstår jeg kanskje ikke med en gang. Men etter å ha sett på bildet mange ganger, kan meningen komme. Derfor ønsker jeg heller ikke å redigere et bilde, Vil at bildet skal "snakke" til meg, det har noe å si meg, erfarer jeg oftere og oftere. På samme måten ser jeg på andres bilder, mye fotobøker og bilder på "nett". Det gir læring for meg, ikke for kopiering, men inspirasjon.
Der står jeg nå, men hva som kommer bestemmer ikke jeg, kan bli digitalt igjen også det,... eller begge deler.
Alf Håvard N.
Mange takk Arne! Kontrast kan være et fint virkemiddel det, passer kanskje bra her. Gjorde et forsøk med lengre framkallingstid for denne filmen, ga nok mer kontrast enn jeg vanligvis liker, er glad i god bruk av gråskalaen. Men som sagt, betyr noe for uttrykket...
Alf Håvard N.
Tusen takk Olaf! Det hadde nok blitt et penere, men annet bilde. Les andre svaret til Vidar, om hvorfor jeg helst lar det være som det er!
Alf Håvard N.
Hei og takk Gunnar! Interessant å lese andres refleksjoner, og ikke minst at bildet blir "sett" og kommentert!
Vidar S.
Takk for informasjon Alf Håvard!
Spennende lesning. Du må bare holde på med film, men det gjør ingenting å kombinere disse øvelsene:-)

Det hadde i såfall blitt et prosjekt i seg selv det, eller?

Snakkes!

Mvh
Vidar
Alf Håvard N.
Helt enig Vidar! Det viktigste for meg er at det er moro, analog må ikke bli et løfte eller en forpliktelse. Og analog og digitalt kan jo dra veksler på hverandre, selv om jeg nok har erfart at analog har gitt meg mest grunnleggende forståelse for foto. I begynnelsen med analog var det slik at det ble mest digitale bilder, men dro med et analog, og det ble kanskje et bilde eller to, og resultatet kom fra en fotolab flere uker etter. Nå er det motsatt, og det er både naturlig og frivillig, ofte blir digitalt kamera igjen hjemme. Derimot garderer jeg meg med å ha med flere kompakt, speilrefleks og mellomformat, da jeg ofte gjør en fototur uten en plan, lar motivene og scenene komme til meg. Men jeg rakk jo å skaffe meg blant annet en Leica Q2M som har mye ugjort, så tider kommer!
Vidar S.
Høres veldig spennende ut Alf Håvard:-)
Gleder meg til å høre mer om dette, og ikke minst Leica Q2M, jeg har lurt på om det er noe god bildekvalitet på disse:-)

Snakkes:-)

Mvh
Vidar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu