"Vegen inn i skoddeheimen"
Utstyr
  • Apple iPhone 7
  • iPhone 7 back camera 3.99mm f/1.8
  • Brennvidde4.0mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/280s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger64
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1166059} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Jostein S.
Hei
Spennende bilde med vegen inn til skoddeheimen
Nesten som mystikk her på vegen man går
Egen stemning med det tåkeaktige! Det man ikke ser!
Fin oppbygging av bildet med veien som leder innover. Her er det noen som har kjørt, og noen som har gått
Slik sett setter en spor etter seg!
Men så skiftende som været er, så kan det fort forandres
Likte dette!
Øyvind H.
Takker for fin bildeanalyse Jostein. Ja, det er mystikk dette livet, med sporene man setter etter seg, som lett viskes ut. Har hatt bildet liggende en stund og kom over ei bok, som tittelen refererer til. Kanskje bra vi mennesker ikke helt vet hva, som møter oss bak neste sving. Akkurat som med været, kan alt raskt forandre seg. Vi får gripe dagen!
Jostein S.
Hei
Det kunne godt vært omslagsbilde til en bok dette her!
Et blide som gir rom for tanken, til ettertanke!
Det er det som er fint med slike bilder at en kan fabulere over ting
Utrolig hva et bilde kan gi, hvis en tar tid til å dvele ved det
Fredrik N.
Et virkelig godt skogsbilde! Liker komp og etterbehandlingen her.
Jan-Erik S.
Fint skogsbilde med veien som fører innover. Gode kontraster som gjør bilde absolutt severdig.Fått en del ut av dette med etterarbeid synes jeg.
Vidar S.
Hei Øyvind!
Fint bilde, liker godt linjene som møtes innover, veldig god dybde. Nydelig plassering Øyvind!

Rammen (Gradient) Fin form, men tror kanskje det hadde gjort seg, med en farge uten gradering.

Mvh
Vidar
Øyvind H.
Takker igjen for tilbakemelding Jostein. Bildet fikk mer relevans etter at jeg oppdaget boken "Vegen inn i skoddeheimen", som er skrevet av ektemannen til en dame, som fikk Alzheimer i en alder av 55 år. Lidelsen blir betegnet, som "et helvete av en livstilstand" og boken er illustrert av amatørkunstneren selv, gjennom eget sykdomsforløp. Setter derfor pris på at du tar deg tid til å gi så fine bildekommentarer, noe jeg absolutt ikke tar for gitt.
Øyvind H.
Hei til Fredrik, Jan-Erik og Vidar. Takker så mye, for hyggelige og konstruktive kommentarer. Fint at dere bemerker komposisjonen og etterbehandlingen, som jeg i utgangspunktet synes var litt i overkant, men sammen med den sterke historien, fungerer det bedre. Trykker du på bildet Vidar og får mørk bakgrunn, ser det litt bedre ut, men ser at bildebehandlingen har smittet over på rammen rundt. Med beste fotohilsener til Jostein, Fredrik, Jan-Erik og Vidar
Øyvind B.
Tenker at bilder på en eller annen måte skal berøre, fortelle, bevege og helst med "enkle" hjelpemidler som her. Grått grovkornet tristesse. Liker at du først tok det uten føringer annet enn tittel men tenkte ut i fra egne opplevelser der min mor gled sakte inn i skoddeheimen og ble borte mange år før hun fysisk døde. Demens er en grusom tilværelse for den det gjelder og ikke minst de pårørende.
Takk for at du visuellt berørte meg.
Mvh Øyvind
Gunnar F.
Hei Øyvind!
Mye trist i verden - så bildet ditt i går mens jeg slappet av i stresslessen - et gløtt av sol før solnedgang kom inn gjennom stuevinduet - bare litt fotoglede i øyeblikket og kontrast til ditt bilde fra min side.
Mvh Gunnar
Øyvind H.
Trist å høre at din mor led denne skjebnen Øyvind, med alt det har forårsaket av problemer for deg, din familie og ikke minst alle tanker i ettertid. Godt å få tilbakemelding fra en pårørende, som har opplevd dette og at det er rom, for slike bilder her inne på forumet. Alltid en sjanse å ta når noe slikt publiseres, at noen kan såres, noe som ikke har vært min intensjon. Kun relatert bildet til et selvportrett av en dame, der hun framstår, med et helt utvisket ansikt.. Takk Øyvind, for at du bidro til å gi bildet en dypere mening og ytterligere satte fokus på denne forferdelige sykdommen. Ha en fortsatt fin dag! Med hilsen fra Øyvind H
Øyvind H.
Takk til deg også Gunnar! Så bildet ditt i går og tenkte akkurat det samme, men det ble litt mye akkurat der og da, så kommentaren kommer! Med hilsen fra Øyvind
Roar K.
Her er visst det meste allerede sagt.
Legger til at tekstureringskorna gjør sitt.

Roar
Øyvind H.
Helt enig i det Roar at teksturen er med på å understreke det ødslige i landskapet. Takker for bildekommentar! Med hilsen fra Øyvind
Jostein S.
Hei
Tar meg en tur inn i skoddeheimen igjen jeg Øyvind!
Her ligger mysterier gjemt både til høyre og til venstre
Og for ikke å si langt der fremme!
Det er bare å vandre innover her og følge naturopplevelsene
Takk for turen da!
Øyvind H.
Bare vi ikke blir igjen i skoddeheimen Jostein, så er det helt greit med en liten tur. Godt at vi har noe å interessere oss for, så hodene holder seg klare lengst mulig. Hyggelig at du stakk en tur innom!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu