Kings and Queens
Utstyr
  • FUJIFILM X-E3
  • 15.0-45.0 mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde16.6mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/25s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger76
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1167469} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Olaf M.
Flott motiv med gammelt preg
Mvh Olaf
Øyvind H.
Kanskje på besøk hos bestemor og kongetro var man også i tidligere tider, med bilder av kongelige både her og der. Bildet er holdt i kledelig stil og koloritt. Kanskje litt av en gardin oppe til høyre og et snev av et møbel til venstre, som kunne vært unngått. Uansett, perfeksjon, som alltid dette Pål!
Øyvind
Vidar S.
Hei Pål!
Flott bilde, behagelig lys, vakkert.

Personlig ville jeg sett den jenten alene uten bildene, syntes disse forstyrrer, bilde kunne hatt samme tittel selv om. Jeg har sjekket uten bildene, og det er etter min mening, et vakrere bilde om mulig:-)

Mvh
Vidar
Arild T.
Nydelig bilde og liker spesielt den noe analoge toninga i bildet. Redigert i Nik Software?


Arild
Knut Georg F.
Ingen tvil om hvem som er den virkelige dronningen her:-) Harmoniske farger og godt uttrykk på dronninga med et sideblikk på Håkon. Litt forvirrende uttrykk der fotoportrettene og midtstilt jente bygger opp til symmetri, mens sofaen bryter opp mønsteret. Litt rusk i høyre og venstre bildekant kunne vært unngått, og jentas hender kunne med fordel vært ubeskåret.
Mvh Knut
Pål M. S.
Takker for kommentarer, betraktninger og innspill. Tar de med meg videre.

Litt rydding kunne nok vært gjort, også litt trangt om plassen i rommet. Litt for lite vidvinkel…
Ville ha med bildene av de kongelige, for historiens skyld.

Vidar S.
Forstår det Pål!
Når du først har en slik modell som dette tilgjengelig, synes jeg det må knipses mye, dette er jo gull, bare hun og sofa og slike klær for eksempel, i forskjellige settinger, lys etc. Du verden!

Flott bilde Pål!

Mvh
Vidar
Tommy P.
Jeg må nok dessverre være mere meg selv og si at her er produksjonen bra, lyset, men bildet i seg selv faller på henne. Her føler jeg at en bedre modell, eller et bedre utrykk fra denne modellen kunne vært givende..Du har flere versjoner ;-)?
Pål M. S.
Takker, Vidar og Tommy.

Tone, mitt barnebarn, blir myyye fotografert ja, noe som bringer glede til oss begge. Skjønner av og til ikke hvordan hun gidder bestefars mas…
@Tommy, så er der en del versjoner. Personlig likte jeg denne best, der hun har et litt avmålt blikk på de kongelige. Er jo Dronning, så da kan man vel tillate seg slikt. Takker for betraktninger, og ser hva du tenker. Men så er det jo smaksaken da:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu