Havørner låst i lag i fritt fall !
Som titteln, Havørnene er her låst med klørne i lag i fritt fall ! De roterer ned i en spiral, før dem slepper taket. Ut fra bildan i serien så e det ørna til høyre som starta. Den holde rundt den ene foten med begge sine klør. De mister med engang løftet og begynner å rotere ned i en spiral. Fotograferer dem på tur ned mot toppen over mæ. Her en plass slepper de taket bak trærne og kommer fort opp igjen !

Fra dagens påsketur, God påske !
De var høyt oppe da kampen startet. Det begynte ca 10 min etter jeg kom frem til plassen. De var veldig høyt oppe da det skjedde. Så stolte på Z9 sin sensor me at æ kunne få noen brukbare "crop" bilda og arbeid med Lightroom ;)
Bildet inngår i albumet Havørn - Havørn fotografering ;)
Utstyr
  • Nikon Z 9
  • NIKKOR Z 800mm f/6.3 VR S
  • Brennvidde800.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • AnnetHåndholdt. 800mm + mye crop for å få et godt utsnitt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1167852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Øyvind H.
Fotografert i akkurat rette øyeblikk dette Sindre Andre. Har du en forklaring på hvorfor ørnene utfører akkurat dette ritualet? Kun lek eller er det av andre årsaker? Med hilsen fra Øyvind
Sindre Andre H.
Hei !
Har sjekket litt selv. Det er sosial lek, kan å være å vise kem som e tøffest, den som slepp først e taper. I mellom fullvoksne havørna kan dette ende med liv eller død da de sta kan gå rett i bakken. Det er ikke en parringslek. Begge kjønn kan gjør dette. De her to er veldig sannsynlig to hun ørmer 3-4 år gamle.
Øyvind H.
Det var dette med parringslek jeg tenkte på, men da er det kun snakk en skikkelig beinkrok og igjen, imponerende fanget på brikka!
Emil C.
Hva skal man si her: Et virkelig " blinkskudd"
Sindre Andre H.
Tusen takk Øyvind og Emil !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu