På toppen av mi ynskjeliste ei stund...
... i går kom du på skothald. Lyset var fint, men desembersvakt. Linsa mi var lyssvak.
Bildet inngår i albumet Flygande objekt. -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-03 01:05:31
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-12-03 01:11:01
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117427} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Rolf S.

Flotte fugler disse toppmeisen med sin karakteristike låter, jeg la ut ett bilde etter deg av samme art før jeg la merke til ditt bilde men det går vel greit med to Toppmeiser etter hverandre.
Når det gjelder bilde ditt så tror jeg det har potensiale til å bli bedre med bruk av curve og usm verktøyet i PS.
Mvh Rolf
Svein B.

Ja, toppmeisen er en utrolig krabat, sjarmerende og flott. Dette bildet er nok ikke helt på høyde teknisk, mange softe partier og noe manko på detaljer. Dårlig lys er vel en fellesnevner nå om dagen, og jeg kjenner til problemet. Småfugler er ikke det letteste å bryne seg på denne tiden av året. Men stell pent med toppmeisen så får du nok flere muligheter.

Lykke til.

Mvh
Svein B
Rune Edvin H.

Ditto de to foregående. Søt dings og øyet er i alle fall skarpt.
Rune
Arvid B.

Svein..
Nei det er ikkje det lettaste å bryna seg på nå. :-) Difor bryner eg meg heile tida.
Dette bildet måtte ha 1/15 sek på full opning og 800 ASA.
Grunnen til at eg la inn dette bildet, var at eg er strålande nøgd med resultatet ut frå desse føresetnadene. Utan å bryna seg når tilhøva er vanskelege, er det òg vanskelg å få gode resultat når våren og sommaren kjem.
Mitt råd til alle: driv aktiv fotografering heile året og i allslags vêr.

Arvid
Bjarne B.

Den poserer flott å furukvisten og komposisjonen er ''knakande'' god tatt i betraktning dei forutsetningane bilde er tatt under ifølge din egen komentar. Den ørlille uskarpheten trekker bare ørlite ned på helheten i bilde.

Mvh Bjarne.
Carsten A.

Fint du fikk det som stod på ønskelisten - meget bra, selv om det tekniske ikke er helt på topp. Men når det er sagt er det en god del potensiale her som ikke er utnyttet. Toneskalaen er ikke helt utnyttet, litt grått i de lysere partiene. Fargeskalaen er vel litt mye i retning av blåstikk. En forsiktig oppskarping tar fram et mye bedre visuelt inntrykk av skarphet.

MVH CA

Jonas L.

Ganske fint bilde av en av mine favoritt-småfugler.
De tekniske svakhetene er allerede bra kommentert. Tror kanskje jeg ville foretrekke en mellomting mellom v1 og v2, samtidig som fargene justeres noe vekk fra blått.

mvh JL
Carsten A.

Det var ingen V2 (eller V3) da jeg skrev min kommentar. Enig med JL om at en mellomting mellom v1 og v2 med mindre blå-dominans antkaleig blir best.

MVH CA
Arvid B.

Flott Carsten.

Eg har sett på bildet på arbeid i dag, og med skjermen her, forstår eg innhaldet av kritikkane mykje betre. Eg er svært nøgd med skjermen heime, men han visar høgare kontrast enn gjennomsnittsskjermane.

Arvid
Stig B.

Enig i det som blir sagt om midt mellom v1 og v2 her. V2 blir for kraftig.

Godt fanget, fin komposisjon og bra miljø. Tekniske svakheter allerede nevnt. Du får benytte muligheten igjen. Hos oss er det ikke lys nok til annet enn statuer for tiden ;-(

Har denne høyt på min ønskeliste også.

Mvh Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu