Bildet inngår i albumet Unseen -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger498
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_117517} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Dag T.

Hm, spennende. Selve symbolet på lukket og innesluttet. Helt stengt og har vært det lenge. Det er ikke bare buskene som gjør det, men også den nesten perfekte symmetrien også. Teknisk bra også.
Camilla N.

Likte tredelingen i bilde:forgrunn,mellomgrunn og bakgrunn!Ville kanskje hatt med litt mer himmel og kanskje litt mindre busk...men vet ikke!:)
Jeanette L.

Hm... Så på thumbnailen og tenkte at dette var kjedelig, men da jeg fikk opp bildet var det ganske spennende allikevel!
Det er sjelden jeg ser noen som klarer å gjøre et hus spennende, men det synes jeg du har fått til her!
Det er noe med symmetrien, som Dag sier, og liker at det er 50% busk og 50%hus.
Dramatisk og enkelt på samme tid.
Bra!
Jeanette:-)
Avsluttet .

Ja det var voldsomt til buskvekst. Symmetrien er nevnt. Et veldig fint arkinaturbilde dette. Sitter bare å lurer litt på; når jeg scroller ned slik at øvre kant på skjermen min blir rett under takrenna/midt på den ''kanten'' øverst kant i kant med der taket starter blir flateinndelingen muligens litt renere; men da mister du symmetrien - og i grunnen er det vel den som egentlig gjør dette bildet til det det er. Liker det.
Kristoffer L.

Takk for kommentarer! Det er hyggelig at bildet faller i smak.

Bygningen på bildet er ikke på langt nær så øde og forlatt som den ser ut som. Dette er hovedbygningen på Alby (på Jeløya utenfor Moss), som huser det kjente Galleri F15. Bildet er tatt en gråværs søndag ettermiddag etter stengetid, fra hagen på baksiden av bygningen.

Det er imidlertid hyggelig å se at det lukkede aspektet i bildet når fram. Jeg ønsket å få en stor busk i hagen til å ''overta'' bygningen, og ved hjelp av vidvinkel og lavt kamerastandpunkt synes jeg at jeg fikk virkningen jeg ønsket. En kan alltids diskutere beskjæring osv., men i utgangspunktet føler jeg at bildet vinner på symmetrien som er der nå.

Setter pris på kommentarene - keep them comin'! ;-)

- Kristoffer
Bjørn H.

Heisan ...

Syns du har fått til en ''nesten'' melankolsk stemning på albyhuset her Kristoffer...

Det er noe både med svart/hvitten , det flate lyset og det litt uordinære kompet som gjør dette litt spes. --

LIKE IT :)

Bjørn ;¤
Eli L.

Jeg liker bildet - og spesielt godt sammen med tittelen. Du er flink med bilder og titteler, det er absolutt ikke en enkel ting. Ville kanskje hatt speiling av trærne i vinduet enda tydeligere, men jeg liker jo bildet som det er nå. Kunne vært spenennde å se det med mer kontrast også kanskje?
Bildet har en sterk nerve og huset ser så levende ut. Det utstråler mye. Jeg kunne nok sagt mye om hvem som har bodd der ved å se på dette bildet ditt!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu