Tante Selma
Den 98år gamle tvillingsøsteren til min avdøde oldemor. Har utrolig masse egne meninger om bildet, men finner ikke de rette ordene. Bildet er en del av en skoleoppgave.
Utstyr
  • canon eos 10D
  • 25-88mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger890
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tor Eirik P.

Sterkt bilde... meget bra! :)
Tarjei Ekenes K.

temmelig sterkt

fint med fotografiet hun holder

dette var tankevekkende og bra !

:-D ! son tarjeiav !
Steinulf L.

Dette var gripende. Fin balansert komposisjon. Meget bra.
Caroline M. S.

Ja, fint med fotografiet hun holder. Men jeg synes bildet er for privat. Er ikke sikker på hva slags oppgave du hadde her eller hva du tenker bildet kan brukes til, men for meg ser bildet mer ut som et privat bilde av din Tante Selma enn et bilde som generelt viser eldre mennesker og deres forhold til minner (for eksempel).
Hege J.

Hei Marita!

Enig med de andre her, bortsett fra at jeg synes ikke bildet er for privat. Vi tåler godt å se dokumentasjon på menneskets høst. Tante Selma har en verdighet over seg, selv om hun er gammel og sliten. Hun har pyntet seg med fin bluse og halskjede, brillene er på så vi forstår at hun har studert bildet fra en svunnen tid. Meget bra og rørende bilde!

Mvh Hege
Ingrid Karine S.

Dette er et av de vakreste bildene jeg har sett her. Synes det lyser av kjærlighet og trygghet. D fikk meg til å tenke. nydelig
Nils Sigve H.

Enig med Ingrid her. Et ufattelig bra bilde som du har greid å fange på en gripende måte.
Camilla S.

HEI!

Jeg synes heller ikke dette var for privat.
Har sett på dette bildet flere ganger nå, og må si at dette motivet vekker tanker hos meg.
Helt utrolig at vi kan bli så gamle!
Synes hun er flott å se på, tenk hvor mye hun har opplevd gjennom tidene. Likte også godt bilde hun holde i hånden, kan det være bilde av tvillingsøsteren?

-Camilla
Dagrun S.

Svært godt gjennomført. Tipper du fekk bra karakter på oppgåva. Det er også rett å presentera eit slikt bilde i svart/kvitt framfor å ha det i fargar.

:-)
D@grun
Nils Sigve H.

Så på bildet i dag også og fikk igjen tårer i øyekroken. Utrolig sterkt bilde. Samtidig er det så godt, som Hege påpekte, at hun har beholdt en verdighet, med å ha på seg en vakker bluse og perlekjede. Og bildet av det jeg antar er henne og tvillingsøstera er jo bare gripende. Nei, dette fortjener du aller høyeste karakter på.
Avsluttet .

Et flott og nært portrettfoto. Sånne bilder skal være SH, bra. Et sterkt og naturlig dokumentarfoto som viser høy alder med verdighet.

Og karakteren ble?

Mvh
ARVE
Marita M.

Bilde hun holder i hånden er av henne og tvillingsøsteren ja. Bilde hører under tema tro, og i denne sammenheng synest jeg ikke det ble for privat. Karakteren for oppgaven mottar jeg først etter jul. Takk for alle kommentarene! Det hjelper meg og vite andres meninger! God Jul!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu