Kurs for afasi-rammede, november 04.

Veldig i tvil om dette funker.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger216
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119193} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørn Tore Manuel E.
Det første som slår meg når jeg kikker på bildet er: Har det noe behov av å være skakt ?. Med det mener jeg listverket , bakveggen, døren og mannen.
Jeg prøve å rette dette i ps og etter min vurdering gjorde dette bildet bedre.
Den måken som bare stikker hode inn bør vekk da dette virker forstyrrende for bildeflaten. ''Arnes'' utrykk , bevegelse forsterkes om bildet rettes opp. Bildet bør ikke gjøres mørkere da ellers partier i genser kommer til å gro igjen og kroppen da vil virke utklippet. Det med å ha en person eller gjenstand så langt ute i billedflaten kan gjøre at billede virker tungt i den ene siden, det tror jeg ikke kommer til å skje her da panelet har noe av samme valør som går igjen i armen og balanse da vil finns.
Modellen ''Arne'' synes jeg således er fint fanget.
Mvh
BTE

S. N.
Takk for lang kommentar.
Liker selv uttrykket, men blir ellers ikke helt klok på hva som gikk galt. Mulig det er skråstillingen, som du sier, som jeg gjorde for i opptakksøyebl. å få balanse mellom elementene jeg ville ha med. At du ikke synes det fungerer så bra kan jo tyde på at det kanskje ikke var løsningen. Oppretting fungerer ikke så bra i mine øyne, blir for trangt og statisk for min smak, men takk for råd.
''Prøv igjen, Nilsen'', tenker jeg.

Silje
Kristoffer L.
Jeg synes bildet fungerer godt. Er i tvil om skråstillingen - kanskje kunne den vært enda mer radikal? Alternativt kunne bildet rettes opp, som foreslått ovenfor.

Først og fremst synes jeg bildet kommuniserer. Du formidler ''Arnes'' følelser på en vàr og innlevende måte. Dermed fungerer bildet for meg etter sin hensikt.

- Kristoffer
S. N.
Takk Kristoffer,
det gleder meg at du synes bildet kommuniserer,
synes selv at uttrykket funker (eller hva jeg skal kalle det)
men at jeg har rotet det hele til komposisjonsmessig.
Tar veldig mye doku.bilder til vanlig som ofte blir utrolig kjipe og streite og dette er et av mange forsøk på ferden mot å bli en bedre fotograf.

Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu