Apebrødtre
Apebrødtre, Baobabtre, Adansonia digitata, tre som er karakteristisk for savannene i Afrika, kan bli 15 m i diameter og opptil 25 m høy!
Her sammen med giraffer og gnu.
Utstyr
  • canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger291
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_119290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.
Flott bilde, veldig Afrika for meg. Litt pirk; kuttingen av trret i toppen, men jeg forstår jo hvorfor.
Tor Eirik P.
Imponerende tre!! Dyrene ble puslete på siden av...!
Fint bilde! Kunne gjerne fått med hele treet?!

Tor Eirik
Avsluttet .
Fint bilde, men jeg synes heller ikke det skulle vært kuttet i toppen. Fascinerende treslag, har sett den samme typen i nørdøstlige Australia, men de har en mer oljete overflate.

Anders
Bjørn H.
Kuttinga i toppen er nevnt .... ellers et flott bilde fra savannene :)

Ideelt sett kunne jeg tenkt meg å vært tettere på dyra.., men selvfølgelig , det igjen ville jo gått utover omgivelsene rundt, hvis du ikke hadde hatt en mega vidvinkel da, og vært tettere på... hehehe ...

Bjørn ;¤
Stig B.
Som andre sier; veldig Afrika!!

Enig angående manglende tretopp, men det er et flott savannebilde, fint miljø med typiske trær og mange dyr. Litt blasst i fargene ???

Det finnes muligheter for ytterligere utsnitt, f.eks kutte halve treet i høyden, samt til midt på stammen. Får da et bilde med mer fokus på dyrene, og beholder miljøet / trærne i bakgrunnen til venstre.

Mvh Stig
Jan Fredrik I.
Fin Afrika stemning det her.

Kuttinga av treet er nevnt , men føler ikke at det gjør så mye her.
Ville faktisk kuttet drastisk ned på høyden og høyre kanten for å få en mer spennende komposisjon som jeg tror ville ført til at beskueren følte seg mer tilstede i Afrika. Synes ikke ''tretoppen'' og himmelen tilfører så mye her.
Det tekniske er fint løst.

Mvh

Jan Fredrik
Fred S.
Av en eller annen grunn ''irriterer'' kuttingen av treet til venstre meg mer en kuttingen av toppen, som vel kanskje er var mer eller mindre nødvendig med tanke på å få dyrene såpass nært. Et bra bilde; fin fangst.

vh fred
Robert Harley M.
Mye snakk om kutting av bildet her! Synes kuttingen av treet er perfekt jeg! Fortsettelsen av treet faller seg naturlig inn og det vil være unødvendig og ha med mer. Men dette vill jo være noe som vil være en smakssak.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu