Måneskinn
Fortsatt god jul til alle fotovenner!
(2. juledag 2004 kl. 00.15).
Utstyr
  • -
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker3s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_120348} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per-Arne H.

Nydelig! Litt trist med lyset innefra som gulner til snøen, men ellers veldig lekkert.
Prøv mye mindre blender og lengre lukkertid neste gang for å få bedre farge på stjernene.
Stig S.

Synes tvert imot at det gule skjæret varmer:-) Noen kvister i bunnen som distraherer litt; ellers en pen vinterformidling. Fortsatt god jul til deg og dine óg, Tom!

--stig--
Oddbjørn W.

Vakkert bilde. Nydelig! Enig i at de kvistene i bunnen skjemmet,men totalen er bra!
mvh
Oddbjørn
Per-Arne H.

Okey, jeg forklarte meg kanskje dårlig. Lyset fra vinduene (som jeg antar det er) gir en varmeutstråling, helt klart, men jeg personlig liker det ikke når det ikke ER noe der, som en snølykt, del av en vegg med et vindu...NOE som indikerer at dette er ''varme''. Lyset kan komme fra alt fra et koselig bål til et brennende hus, hvis dere skjønner hvor jeg vil. :-)
Men, alle ser bilder annerledes og det er det som er gull verdt her på bildekritikken!
Tom E. F.

Takker!
Som for måneskinnet er det nok sola som er årsaken til det ''varme'' lyset fra gatelykta. (Klarte ikke å unngå det, til tross for fargejustering).
Bildet er fra egen veranda, tatt mot sør. Kvistene nederst kunne jeg kappet siden de står på egen eiendom, men denne rogna har jeg bevisst latt stå igjen i virkeligheten - kunne selvsagt klonet dem bort på bildet.
Kan være enig i at det skulle vært ''noe'' i bildet, men her ble det altså bare lys og skygger og ikke f. eks. ikke rev som <a href=''http://www.foto.no/bildekritikk/images/130493.jpg''> HER</a> (bjørkekrattet kan sees på begge bilder)..
mvh Tom
Stig B.

Fint lys, og fin diagonallinje. Synes det varme lyset i forgrunnen hever bildet. Savner imidlertid dette ''noe'' som du nevner, linjene og lyset er etter min mening ikke nok til å bære bildet i dette tilfellet. Til det ble flaten til venstre for stor og kjedelig :-( samtidig som himmelen heller ikke har et fokalpunkt.

Mvh Stig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu