Ungdommelig skjønnhet
- Dette er et bilde jeg tok av min datter på hennes konfirmasjonsdag i fjor vår! Lyset er meget spesielt, noen vil kanskje kalle det mislykket?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-12-30 13:27:00
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus C50Zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger726
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_120832} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Bildet er over hodet ikke mislykket. Det er meget spesielt og vakkert!
Flotte farger :) stå på jacky!
Dag T.

Blitsen er for kraftig. Ellers søtt nok, men det er litt uheldig at husene går inn i hodet. Hadde du stått litt høyere og slått av blitsen tror jeg bildet ville blitt bedre.
Carsten A.

Greit portrett i og for seg, men hvorfor bruke en slik tittel - betrakteren skal vel selv danne seg en oppfatning?

Ser ut som blitz på kamera, et av de steder hvor en blitz gir flatt og kjedelig lys. Forstår ikke riktig hvorfor blitz er valgt brukt i det hele tatt, ute i vanlig dagslys burde denne belysningsformen vært unngått, og ganske særlig burde i tilfelle ikke bildets hovedelement vært såpass kraftig overeksponert (klesdrakten er utbrent). Det er kanskje vanskelig å unngå denne store dybeskarpheten på en kompaktmodell, men ingen blitz, mye mindre dybdeskarphet samt også et standpunkt uten dominerende saker i bakgrunnen hadde nok gitt en mye bedre løsning.

MVH CA
Jacqueline N.

Takk for konstruktive kritikker folkens!!
Ja, jeg er helt enig med dere ang. lyset, men det er noe ved det, som gjør det litt facinerende likevel...Kan for morro skyld opplyse om at vi valgte et helt annet konfirmasjonsbilde som ble tatt uten blitz. Artig å få ordentlig tilbakemelding. Takk!
Ioannis L.

Et meget vakkert og stemningsfult portrett!
Husene er kanskje litt nære hodet, men det er uansett et praktfult bilde!
Likte klart v2 best! ;D
Jacqueline N.

- Hei Ioannis Lelakis, tusen takk for positiv kritikk. Jeg var inneom dine bilder, og wow...det var mye lekkert. Veldig inspirerende! Ble ekstra stolt over å ha fått positiv kritikk fra deg!! Mvh Jacqueline
Fred S.

Hei igjen: Liker måten du tackler litt kritikk på ( ikke alle som gjør det her inne; en må trø varsomt, noe jeg ikke bestandig gjør).
Joda, portrettet av datteren din er fint det, og visst er jenta pen. En vanskelig dag mht til lys dette også, men en kan ikke velge og vrake på konfirmasjonsdager, og du har håndtret det til absolutt godkjent. Lyset bidrar dessuten til å gi litt ekstra liv til øynene. Ellers er huset som ''vokser '' ut av hodet hennes nevnt, men ellers er det å plassere konfirmanten i slike herlige omgivelser selvsagt et pluss. Kan ta med at den grå biten av et rekkverk (?) hun lener seg mot med høyre arm burde ha vært unngått.

vh fred
Jacqueline N.

- Ja, hvis man ikke tåler kritikk så bør man ikke legge ut bilder her... Det du så i V1 nederst til venstre er en bryggepåle. Den er fjernet i V2.
Du ser tydeligvis det samme som jeg gjør når det gjelder dette bildet. Kult!
Kan for ordens skyld legge til at det ikke var dette bildet vi brukte som takkekort.
Fikk du eposten min?? Takknemlig hilsen Jacky
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu