Bildet inngår i albumet kulde -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger286
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121531} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tarjei Ekenes K.

ble kanskje for abstrakt og minimalistisk?

jeg liker nedsnødde biler. synes det er vakkert !

meg om det. hehe

:-D ! son tarjeiav !
Ronnie S.

Tror du traff sden berømte spiker'n der! Slike bilder har jeg tatt gang på gang og vært fasinert av dem en liten stund. På en måte så er jo slike strukturer eller texturer spennende, men de varer så kort. Og blir kjedelige. Kanskje et slikt bilde ville kunne passe inn i en serie med flere av samme typen. Tenker på røykbildene dine som var veldig spennende. Serien din kulde spenner for vidt syntes jeg.
Georg K.

No, I don't think that it is too abstract - maybe today people are a bit undecided if they should comment in the new Elite - circle, or continue here - a page which has earned a lot of sympathy - and users through this mixture of high-profile technical comments - and a fair chance for everyone to get involved.

To my mind a kind of interesting, playful - very graphical image. One of the sort which does not show everything the first moment - but works with a second layer in the sense that the texture, or better the de-fragmented parts of it ''flow'' together after a while and unveil the subject in a step by step method.

I like the simplicity used - when looking at the few elements visible - but agree that the setting, or composition is sort of abstract.

In suits your series - and gives a fine piece of ''surface appearance under changing - and momentarily conditions ''

Avsluttet .

Teksturen her er lekker. Kompositorisk(hvis det blir riktig, da:p), er det vertikale skillet/sprekken med på å skape en slags harmonisk symmetri i bildet, som jeg faller for. Egentlig kunne dette vært et kjedelig bilde, men så er det altså ikke det allikevel, og det er vel evnen til å ta slike bilder som gjør deg til en god fotograf skulle jeg tro:)

Espen
André M.

Svært grafisk, sterk tekstur. Utfordrer øynene. Akkurat slik snøen/frosten på bilen gjør i det man kommer ut i vinterluften, - en kald lys dag på senvinteren. Den siste snøen...
Tarjei Ekenes K.

ronnie: serie: god idè

george/espen/andre: :-D

tusen takk for tilbakemeldinger

men husk : ikke vær redd for å piske meg, hvis jeg gjør noe galt.
det er viktig for min utvikling

:-D ! son tarjeiav !

Avsluttet .

For min del ble dette litt mye ingenting.. Ikke misforstå, det er linjer i bildet som gjør det til et abstrakt foto, men synes kontrasten mellom snøen og asfalten (hvitt og sort) ble litt rotete og sterkt(riktig ord..?).

Liker de andre, som feks det med handicapmerket, osv, men her synes jeg det mangler litt.

PMN:-)
Stig Morten S.

God idè, men jeg fikk ikke assosiasjoner til temaet. Det må vel bety at gjennomføringen ikke var like god.
willy m.

dette var jo mer deg da ..eller meg :) like slike ting vet du..kompen her sitter flott..se det for deg i en stor utgave på en stor hvit vegg..grafisk i uttrykket og en textur som utfordrer ..minimalistisk..likevel så alle hva det var dermed realistisk..litt bølgen og moi utstilling...gooood.
mvh willy
Caroline M. S.

Ikke så lett å piske deg når du legger ut bilder som dette. :-) Liker det enda bedre enn jeg likte bilde nr. 94745 som du la ut for nesten nøykaktig et år siden, og grunnen til det er at dette er mer abstrakt (selv om det er lett å se at det er en nedsnødd bilside).

Enig i at bildet sikkert passer godt i serie, men jeg synes det står godt på egenhånd også.

Vi (tre stykker) prøvde å gå på utstillingen din på Skuret rett før jul forresten (men alle bildene dine var ''dekket'' av folk som hørte på live musikk). Minner meg om at jeg skulle prøve igjen på dagtid - håper bildene henger der fremdeles. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu