ismaleri abstrakt
heisann..nytt bilde..denne gangen av et ismaleri..macro av et isflak som smelter..prøver å få frem det diffuse litt mystiske landskap i bildet..
Utstyr
  • hp photosmart 612
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetusm ellers ingen justeringer
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121811} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tarjei Ekenes K.

tøft

ser et ansikt på toppen der

ser egentlig masse overalt i bildet

:-D ! son tarjeiav !
Cristina B.

Nok ett veldig spennende og imponerende bilde fra deg.
Stilig at fargene flyter ut, nettopp fordi bildet handler om is/vann. Fint, at man ser noen dråper på bildet. Både farger og mønster gir en følelse av mystikk og kanskje litt fare en plass der ute også.
Men fargene illustrerer også at snart er vinteren over...
mvh Cristina

Kristoffer L.

Fabelaktig!

Jeg har nå sett på en rekke av bildene dine, og må si at du har et potent skapende blikk. Spesielt legger jeg merke til din evne til å se bilder i de små ting omkring oss, og din utsøkte sans for god komposisjon.

Dette bildet er intet unntak. Her bretter du ut et helt lite mystisk univers, fabelaktig å se på, og med tolkningsmuligheter i mange retninger.

Dette var meget bra!

- Kristoffer
Pernille B.

det ble skikkelig fint.. som en svart rose som snorer seg i vannet.. jeg likte det
Avsluttet .

Kan finne mye rart i dette bildet. Jeg ser nøkken og en liten gris og jeg vet ikke hva...

Fine duse farger, og et bilde som er morsomt å lete i. Det setter absolutt fantasien i sving. Kunne være kjempefint i stort format på et venteværelse!
André M.

Du har lykkes godt i å få fram det du prøver. Som flere, ser også jeg mye rart her. Den som leter finner...

Du har mange kreative bidrag her på dotten. Bra!.
Hege J.

Som André er inne på her, viser du oss mye spennende og jeg ser frem til å studere det du legger ut. Vet at du er veldig bevisst både komposisjon og motivvalg, og vi er mange som har mye å lære av deg...

Har vært inne på bildet ditt flere ganger og studert det. Bildet setter fantasien i sving hos betrakteren, her er det bare fantasien som setter grenser for hva man ser. Bra!

Synes fargene denne gangen er litt kjedelige, matte, tamme... Hm, vanskelig å finne rett ord.
Det går sikkert på smak og behag, men personlig liker jeg litt mer futt i fargene, vet du! ;) Men for all del, godt bilde - igjen!

Mvh Hege
willy m.

takker A.M og Hege..kan være enig at fargene ikke er så spretne denne gangen:) men det var heller ikke meningen denne gangen.. :)) er sikkert en gjenspeiling på at jeg er totalt utslitt etter en laaang eksamenstid med eksamen i dag...gikk bra da :) bildet er nøye gjennomtenkt og planlagt som alle bildene mine er (stort sett) og er glad for at mine valg mht komposisjon og motivvalg er godt mottatt..vet at ikke alle er spesielt glad i slike bilder men det har jo da med smak og behag og gjøre..og slik må det jo være :) mvh willy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu