is struktur
isflak..justert farge og usm..trenger hjelp til å vurdere dette evnt. tips til forbedring/kassering..alle inspill tas imot med takk..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetjustert usm, lagt til noen grader blått i PS, neatet ørlite for støy..nok?
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger764
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_121908} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Marius F.
Først og fremst syntes jeg du har fått frem fine strukturer i bilde. Bilde hadde nok tålt å vært litt skarpere og angående støyen kunne du nok ha redusert litt til etter min smak. Ellers liker jeg godt lyset og utsnittet ditt.

Marius
Avsluttet .
Jeg synes dette er vakkert, rolig og behagelig. Ingen støy på denne skjermen, men jeg vet at den er ganske ''snill'' på det området. Synes ikke bildet trenger mer oppskarping, det er noe mykt over det som jeg liker, og skarpere vil det kanskje blir for hardt.

Det er en linje på tvers midt i bildet. Jeg lurer på hvordan det ville være å rotere bildet litt så denne linjen blir mer skrå?

Synes du har fått frem en fin farge med liv i.
Odd Tore S.
Jeg henger meg på de positive kommentarene du alt har fått.
Samtidig tror jeg at det er mange andre muligheter her også, f.eks. ved rotering, men også ved å gå nærmere og se på linje- og fargespill lokalt.
Disse isformasjonene og lyset her synes jeg må være et veldig godt utgangspunkt for videre arbeide.
Odd Tore
Tarjei Ekenes K.
fine mønstre her

støtter opp om de andre kommentarene

:-D ! son tarjeiav !
willy m.
takker for kommentarer..isen er nok smeltet så..men klart utsnitt og andre justeringer kan selvsagt gjøres..råfilen ligger jo her og har muligheter til å arbeide kreativit med dette så jeg klager ikke over isen som smeltet i fjor ..:)) takker for innspill :) mvh --willy--
Rune H.
Hei - støtter også de andre her!
Jeg ''leser'' et ord i bildet ditt her - ''Velvia''... i blanding av store og små bokstaver.. :)
Men den tid er nok forbi for mange av oss..
Rune :)
willy m.
hei Rune..det var bra sett:) så det ikke før du sa det men du har rett..morsomt..:) får se hva jeg kan gjøre ved anledning til å lage en ny komposisjon.. mvh willy
Inger-Lise S.
Et fint,abstrakt isbilde med flott struktur.Fine blånyanser. Du har valgt et fint utsnitt,syns jeg, samtidig som jeg ser mulighet for både rotering og andre utsnitt. Jeg liker at det er mørkere nede i venstre hjørne og oppe i høyre.
Lekkert dette.

Inger-Lise:)
Inger Anne Maritsdotter V.
Et flott abstrakt bildeuttrykk med masse fine nyanser og blåtoner.
Dei lilla flekkene i høgre side av bildet passer imidlertid ikkje inn,
men ellers syns eg du har et godt øye for abstrakte bildeuttrykk.

Mvh Inger Anne
Ronnie S.
For abstrakt. Er det noe som heter det? Jeg kunne ønsket meg ett eller annet som fanget min interesse. F.eks. en skygge av noe mer konkret, bak isen kanskje. Ser at noen kan lese Velvia her:-) Sånn som det fremstår nå så blir det bare flakking frem og tilbake.
Birna R.
flatt lys og is er en dårlig kombinasjon.
willy m.
takk for tilbakemeldinger..ser ut til at jeg er på linje med kommentarer her...estetisk greit nok og teknisk..oh well..try again :)) lærerikt da
mvh willy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu