Kaffi?
Hadde en fin ide inne i hodet mitt, men føler ikke at jeg klarte å utføre den helt...
Noen tips om utsnitt?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-09 13:48:48
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus Olympus Camedia C-765 Uz
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger704
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122075} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Einar I.
Et helt tomt bilde ? hvilken ide hadde du...
En person som sitter og kikker ned i bordet kanskje
Kristian S.
Oi? Ikke dumt....
Ideen gikk mye på å formidle stemningen. Rolig og fin plass. En rolig person og et mindre trangt utsnitt kanskje? Hadde det funket?

KES
S. N.
Du burde nok hatt et menneske der, som blar i en avis eller noe, eller i alle fall en kaffekopp, for det er ikke åpenbart at det er en kafe.
Stemningen i bildet akkurat nå er litt mer ''til salgs, pent lokale'', og det er forsåvidt helt greit det, men ikke helt hva du hadde i tankene. Litt flere fortellende elementer hjelper.

Silje
Amund Blix A.
Vi mennesker er flinke til å fantasere og det er lett å tillegge et bilde stemingen vi gjerne vil det skal ha. Dette har jeg tatt meg selv i mange ganger.... Dette er vel et godt eksempel på det samme....
Avsluttet .
Hvis dette var ideen din: ''Ideen gikk mye på å formidle stemningen. Rolig og fin plass.'' Så syns jeg ikke du har klart å utføre den.
Her er det rot og kaos. Utsnittet er for trangt, jeg ville selv ha tatt med mere av maleriet og fjernet stolene i forgrunnen. En person eller to hadde helt klart gjort seg. Dette ble en rotete og kjedelig komposisjon, uten noe særlig ''hovedmotiv.'' Personen på maleriet er spennende i starten, men det mangler fortsatt noe her.
Dra tilbake, gjerne med en kompis eller to, og se deg lenge rundt og prøv mange forskjellige utsnitt. Du vil sikkert finne et som er bedre enn dette. Det gjør sikkert ikke noe om du rydder litt heller, men da burde du spørre eieren.

Stian Håpnes
Avsluttet .
Kaffi? For meg er dette mer et vin-miljø. Og så virker det litt trist og nedstemt (miljøet - ikke bildet). Et halvtømt rødvinsglass sammen med en ventende/tankefull person? I hvert fall én måte å se det på.

Og så har du den voldsomme kontrasten til det veldig lyse partiet bak der, utgang til sol og hage. Må kunne utnytte det der på en eller annen måte, men jeg har ikke noe godt forslag.
Ishi K.
trenger å komponere bedre, den manglende person/livstegn er nevnt. Men ellers innholde bildet for mange elementer og store kontrast av lys og fargetoner. Forgrunnen er også for mørkt. Prøv å forenkle bildet.
Inger-Lise S.
Hei Kristian! Min spontane reaksjon var positiv, men at du burde kutte nedenfra,opp til bordplata. Da blir ikke det mørke nede så dominerende.
Jeg forstår ideen din. Samtidig har jeg forståelse for kommentarene ovenfor,at du hadde med en person osv.
På den annen side syns jeg det er ok å vise en tom kafè, klar til å servere de som måtte ønske det.Først så jeg et lite møtelokale i kontorsammenheng her.
Du har jo også lagt det under arkitektur. Sånn sett syns jeg ikke det er et ''must'' med en person i bildet. Om du kutter, føler ikke jeg at det blir for mange elementer her.
Men her har du jo fått gode tips og derved flere muligheter med tanke på nytt forsøk.

Inger-Lise:)
Kristian S.
Takk for mange gode tips. Skal prøve å få tatt et nytt et, men desverre ligger dette bortimot så langt unna hjemplassen min man kan komme.... Men det er da alltids sommerferier...
Har hørt på Inger-Lise og kuttet noe. Syns det ble mye roligere.
Syns krtitikken her beviser at den nye bildekritikken fungerer, og det er jo vel og bra.

KES
Inger-Lise S.
Hei igjen Kristian!
Det hjalp virkelig å kutte,syns jeg. V#2 ble riktig lekkert.
Jeg syns bildet er behagelig å se på,samtidig som det inneholder passe med elementer i fine linjer,ryddig og stilig.

Hilsen Inger-Lise:)
Janne L.
Jeg likte v1 best. Men jeg har det med å like litt store utsnitt. Greit bilde.
Janne
Kay R.
Hei Kristian...

Dette ble bra... Et teknisk godt utført bilde med fine toner... Ser jo også at bilde kunne hevet seg med Einar sitt forslag, men som stilrent og enkelt kan det stå som det gjør... Fint levert..

MVH Kay:-)
Avsluttet .
V2 ble best etter mitt syn. God gjennomført og trendy/kult bilde med behaglige fargetoner som passer godt sammen.

God komp.
K.L
Marius F.
Ser noen påpeker mangelen av mennesker i bildet, og jeg er helt enig at det er noe påfallende ved det at det ikke sitter noen der. En kafé forbindes gjerne med liv og mennesker. For meg blir det hele et lite interessant paradoks. Jeg tror kanskje bildet for min del hadde vært mindre interessant om det nettopp satt noen der, og jeg ville kanskje ikke tenkt så mye over det. Blir sittende å lure på sjappa går dårlig. Av versjonene er #2 best i mine blå øyne.

Mvh MF
Otto V.
Den personen som ikke er der,passer perfekt.
Et virkelig bra bilde av miljø,arkitektur.
Fint lys ja.
Ov.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu