Fotograf
Utstyr
  • Canon 1V
  • 300 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFra min tid som diasfotograf :-)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger1052
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122135} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Einar Y.
Velkommen tilbake!
Først: dette må da være Velvia?
Pokker så synd med de to stråene midt i munnen da gitt!
Synes kanskje elgen ble vel tverrstilt?
Skarpt, (som vanlig)med mye farger og detaljer.
Utover det bør jeg vel ikke si så mye,har ikke ett eneste godt elg-bilde i samlinga mi jeg...
Avsluttet .
Pokker så synd med de to stråene i munnen da gitt??? Det er jo det som gjør hele bildet. Æljen spiser, og det er det dette bildet skal vise.
Skarpheten er som sagt på topp, og miljøet er flott. Den naturlige rammen er pen, og full av flotte høst-farger. Jeg tviler på at du kunne gjort noe bedre ut av situasjonen, og skjønner egentlig ikke hva dette bildet gjør på KRITIKKEN? Om noen har noe å kritisere står det full respekt til de.

Stian Håpnes
Avsluttet .
jeg likte bildet jeg, fikk ett lite smil om munnen over en lykkelige elgen som endelig har funnet det perfekte gressstrå.
Carsten A.
Bra elg/artsportrett, hadde vel gjort seg bedre med en god del beskjæring fra venstre. Med disse atskillig for intense grønnfargene ser jeg ikke bort fra at dette er Velvia - har aldir forstått hvorfor denne filmen har vært så populær.

MVH CA
kai j.
Har man fotografert litt vet man at man med polafilter kan få intense grønfarger med pola etter regnvær. Og med kodak 100VS blir fargene enda litt mere intense.
Det er ikke fint med matte kjedelige farger synes jeg, så dette bildet er tatt etter et regnskyll med pola for netopp og få litt smell i fargene.
Ronnie S.
I og med at bildet sansynlig ikke har mer å gå på i venstre side så ville ikke jeg kuttet noe her. Fargene er kraftige, akkurat som etter regn og i det sola kommer frem, noe jeg syntes fungerer bra..
Birna R.
elgbilder går det 13 av på dusinet og dette var vel ikke av de mest merkverdige? mer som et gløtt inn i hverdagslivet, eller lunchpausen. ser ut som den gafler i seg starr på en myr, kan ikke være rare næringsverdien i det fõret akkurat, men dyra er ofte på jakt etter planter som inneholder natrium og det finner de på våte steder. det er ikke tilfeldig at elg står ute i vann og gumler vann- og sumpplanter.

fargene ser helt OK ut for meg. høy fargemetning etter regnvær er da noe vi har tatt med i betraktningen i alle år. om dette fanges inn med velvia elelr på en digitalbrikke er ett fett.
Avsluttet .
Fargene er vulgære, uansett hvordan de er blitt til...

OK bilde ellers, selv om jeg gjerne hadde sett et stramt utsnitt av bare hodet.

Kutt en del fra venstre, så hjelper det.

Lasse H.
Hei Kai,

Når farger, beskjæring og fjerning av strå er nevnt så gjenstår det for min del å gratulere med et godt elgbilde. Liker spesielt posituren som ikke er det vanlige ''stive blikket inn i linsa'' som mange får når de uventet kommer over elgen i skogen. Regner med at du satt godt skjult. De beste elgbildene jeg har sett kommer fra Sarek, det er kanskje der bildet er tatt?

Lasse
kai j.
Takk for kommentarer, bildet er tatt i sarek Lasse.
Rune H.
Enig med Lasse! Det er elgens positur i naturlige omgivelser og i en naturlig situasjon (eter) som hever dette bildet!
Rune :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu