Bildet inngår i albumet katter -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger464
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122463} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Steinulf L.

Setter bilde på begepet 'fat cat'. Bra. Stripen, den sorte, i høyre billedkant tilfører ikke så mye.
Tarjei Ekenes K.

nei, det kan du ha rett i. lurte litt på akkurat den.

:-D ! son tarjeiav !
Christine Elene S.

Tøft bilde. Tusen takk for kommentarene! Det hjelper mye :)
Jeg liker virkelig alle bildene dine, utrolig bra og gjennomført stil du kjører. Lykke til videre!

-ChristineElene
Anniken S.

Denne lider i hvertfall ikke ser jeg. Har nok spist en og annen mus på veien og litt annet som den har kommet over. Kankskje den handler i søpplekassen slik som kattene mine gjør?
Stilig bilde med en knall benk som virkelig sørger for at dette blir en fargeklatt. Enig med SL vedr. den sorte flekken, ellers en god komposisjon.
Knut L.

Heisan - Pusurs ettermiddaghvil på grønn benk.
Litt stilig komposisjon med rene linjer og fargeelementer. Du kunne jo forsøke å forlenge (strekke) benkefjølene ut av høyre bildekant (reg. Steinulfs komm.), men det tar vel ltt tid.

Læne ''fat cat''.

mvh
Knut
Tarjei Ekenes K.

christine:bare hyggelig.. og takk

anniken/knut: jeg skal fortelle en liten historie. denne feite søte karen her hadde verdens beste pels å klappe. han rullet seg rundt så han falt ned fra benken rett etter dette bildet. jeg klødde'n på magen og nytelsen ble for stor. Han var også helt barbert på toppen av ryggen. sikkert rulla seg i noe tidligere som han ikke skulle..

uansett, etter å ha falt pladask på asfalten tok han meg med et par kvartaler bort. Jeg var pent nødt til å følge etter . Han ventet, stoppet opp og så strengt på meg hvis jeg drøyde for lenge. Jeg skjønte ikke så mye, men oppdaget så blant buskene at det var satt opp en cat cafè. utrolig søtt. et lite hus med tak og mat hvor kattene kunne slappe av. Det var tomt i skålene, men det stod noen sekker ved siden av, så han ville jeg skulle være kelneren hans. Jeg fyllte opp og knipset litt mer.

Akkurat som alle menneskene på dette stedet var også kattene temmelig velfødde. Så det er forskjell på fattig og rik, også i dyreverdenen, selv om jeg nå har fått med meg at i 2005 i menneskeverdenen skal det visstnok være de rike som har råd til å være tynne og de fattige omvendt. ifølge ricki lake show, kan det nok være noe i dette. Vi får drømme oss tilbake til den tiden hvor folk arbeidet på åkeren og fikk gratis treningsstudio og solarium hver dag og attpåtil fikk betalt for det.

:-D ! son tarjeiav !
Avsluttet .

Morsomt bilde! tenkte det var manipulert med det samme, haha. Ikke for å fornerme katten (kanskje den er din?) Må si meg litt uenig med Steinulf og co, hadde ikke den svarte delen vert på enden, ville det ikke vært tydelig nok at det faktisk er en benk katten sitter å ''slapper'' av på... så jeg syns at den absolutt må være med! men det er jo meg :)

-Emilie
willy m.

fett kattebilde fra deg..symbol på dagens kontraster etter jeg leste det du skrev over her:)) velkomponert og velformulert mvh willy
Hilde J.

Feit og fin! morsomt bilde - og en god medfølgende historie som gjør bildet enda bedre :-)
~~hilde~~

Stine J.

Denne katten lider ingen nød nei! Skikkelig pusur positur! Bra fanget og en morsom historie til. Kattene er ganske så smarte. :-)
mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu