Under the ice blue moon
trenger hjelp til denne,,kommentarer mottaes med takk mvh willy
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger643
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122513} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Carsten A.

Isdetaljen er desverre ganske uskarp med et sterkt begrenset toneomfang. Muligen et kraftig utsnitt eller opptak i meget lite format, muligens noe hårdhendt håndtert.

Ellers gir sammensetningen av elementer en bra flateutnyttelse, bortsett fra at de lyse partiene i nedre høyre hjørne dominerer sjenerende sterkt.

MVH CA
willy m.

Takk for kommentar CA. opptaket er gjort med et 2mp digital kompaktkamera og månen er gjort gjennom samme kamera og gjennom kikkert :) alt håndholdt noe som sikkert ikke var særlig lurt:) ,satt sammen layer og behandlet fargemessig og kontrast..har en tendens til å være litt røff i denne type motiv..og har lagt til noe grain for stemningen..var usikker på om lysene nede tilførte bilde noe eller om jeg skulle ha fjernet dem..men ideen var det viktigste for meg her..mvh willy
Hege J.

Hei Willy!

For en enkel (fotografisk) sjel som meg fungerer ideen din fint. ;)
Det du måtte tape på mangel av godt utstyr tar du igjen så det monner på kreativitet.
Bildet er mørket, men samtidig fint, i passende blåtoner.
Enig i at lyset nede til høyre kan virke forstyrrende.

Fint bilde, men ikke av dine beste... :)

Mvh Hege
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei ,

Helt utrolig hva du får til med ditt enkle utstyr , det bare beviser nemlig at det er personen bak kamera som er viktigst og som gjør jobben;-)

Syns dette blei veldig bra , savner imidlertid mer skarphet på istappen i øvre del, er enig med C.A. ang. den lyse flekken , det er fine fargetoner i bildet.

Mvh Inger Anne
willy m.

takker så mye for kommentarer Inger Anne og Hege..ble nok litt dårlig på den tekniske siden ja..sletter sikkert dette å prøver igjen:))
mvh willy
Bjørn H.

Nydelig isbilde Willy ..

Men savner nok litt mer skarphet ...

Ellers irriterer de hvite partiene nederst i høyre hjørne litt for mye ..

Bjørn ;¤
Kay R.

Et pent stykke foto Willy.. Enig i at det kunne vært skarpere og det lyse partiet som e forstyrrende, men alikevel et vakkert levert foto...

MVH Kay:-)
Stein Oleiv B.

fy søren dette va digg bilde ass. bra fanga, skarphet, osv. Fin blå farge, någe som gjør at det ser ut som det e kalt der du har tatt bilde. Bra sett, de færreste hadde lagt merke til en sånn detlj i naturen..

mvh §teini
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu