Utrykk
Bildet inngår i albumet Studio - Bilder som jeg har tatt i studio på skolen. Bilder av venner til prosjektarbeider.
Utstyr
  • Nikon D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger553
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122565} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
monica p.

Morsom ide, men synes ikke du kommer helt i mål her.
For det første blir bildene litt for små til at en kan gjøre seg opp en skikkelig mening om dem, og for det andre synes jeg ikke lyssettingen funker helt her, det blir altfor hardt lys.
Men du har jo studioet der så det er ingen unskyldning for ikke å prøve igjen, denne gang med kanskje litt færre og heller større bilder, og kanskje en litt annen lyssetting.
Stå på.
Mvh Monica:o)
Atle P.

Dette likte jeg veldig godt. Det er sammensetningen og rekkefølgen på bildene som gjør dette til et humoristisk og morsomt bidrag. Det kunne selvsagt vært ønskelig med større bilder, men det er ikke nødvendig. Og heller ikke plass dersom man skal ha med hele 'historien'.

Jeg vet ikke helt hva jeg mener om den varierende plasseringen i bilderuten. Det ser litt rotete ut, men kanskje bidrar det til å skape liv. Vanskelig å si uten å ha sett hvordan alternativet ville blitt.

Originalt og bra!
Lars B.

Morsom serie. Ville kanskje ha byttet plass på de to siste bildene. Kanskje det gir en mer ''historie/ kronologi'' i montasjen. Lars
Atle P.

Uenig med Lars. Det siste bildet er helt klart en avslutning, tilbake til stillheten og uskyldigheten hvor man var før utbruddet. ''Hysj... ikke fortell dette til noen, dette var mellom oss. ''

Skulle jeg byttet plass på to bilder så var det nummer to og tre. Både fordi nummer to kan passe som et overrasket sjokk etter det plutselig utbruddet ''hva var det???''. Og for å få kontinuitet i armen. Nå flyr den opp og ned mellom bildene.
Roger V.

Hei
Morsomt innslag. Syntes bildene kunne vært hakket større for å kunne se bedre belysningen.
Tror og at en variasjon om plasseringen i bildeflata ville skapt mer spenning i montasjen

Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu