Storm
Tatt ved Ølberg Kai
Bildet inngår i albumet Natur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-12 21:21:58
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger439
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122627} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ingjerd T.

Et alldeles flott og spennende bilde med mye liv i. Bølgene, de forrevne fjellene og klippene, og bølgen som bryter. Dessuten nesten litt malerisk. det jeg lurer på er om bildet er i originale farger eller om du har gjort det om til svart-hvitt og lagt på farger etterpå. Jeg bruker selv denne teknikken en del, og har stor sans for det.
mvh Ingjerd Tjelle
Erlend B.

Båten er litt for sentrert plassert i bildet. Jeg ville kuttet bort noen cm nede og til venstre. Bildet gjør seg også bedre i SH og med litt justering av levels.

Men det er da bare mine tanker.

Mvh. Erlend
Georg K.

Agree with Erland - S/H is a good alternative - in my view the better one.
Great sense of rough weather - storm - good contrast of powerful impact and the small boat - looking still brave.
It's a picture I somewhat like - probably because of the energy shown - presentation / style like the subject - it has a touch of reality I often miss in glamorous postcard shots.
Merethe S.

Takker så meget for kritikken, det er ett farge bilde, det var ekstremt vanskelig å få til noe bedre farger enn det som er. da hele luften var full av sjøsprøyt. Der jeg står å tar bilde er det en molokant som er 3 meter høy og bak der er det 6-7 meter med svaberg før sjøen. i dag gikk bølgene over kanten og sjøsprøyten sto 4 meter opp over kanten. litt hår-reisene faktisk. jeg prøvde det i svart/hvit og jeg synets det ga mere dramatik kansje, ville da kansje bare lagt farge på båten, men er litt ny i Adobe verden til å få det helt til. Bildet er kuttet litt på venste siden allerede, det var en bensin tank som jeg ikke syntes passet så bra i bildet, men jeg er enig i at båten er kansje litt for mye i senter. det jeg ser som ett problem dersom jeg kutter for mye er at du myster så mye av det som foregår rundt, derfor er jeg litt pysen med å kutte bildene. men jeg prøver så gjerne med litt kutting

Hilsen Merethe
Odd Tore S.

Skikkelig dramatisk dette, v2 gir bedre konsentrasjon om båt og bølger.
Du kunne kanskje øket fargeintensiteten litt på båten, vanskelig balansegang.
I s/h må det jobbes med kontrast og gråtoner, det blir for flatt og lite dramatisk om fargene bare kuttes.
Odd Tore
Per D.

meget flott bilde
en grei måte å få bilde svart hvitt er inverse shift+ctrl+I for når en har gjort det kan en bruke historisk pensil på bilde å male tilbake fargen på di plassene i bilde som en ønsker
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu