Skulle så gjerne hatt med en mykt element her, men jeg var alene. Ser for meg en person komme gående i overste del av bildet med en laaang skygge foran seg! Jeg får spørre Frank igjen...
Bildet inngår i albumet Min industri - Borregaard Fabrikker i sarpsborg
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-15 12:23:57
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde210mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/2500s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger568
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_122848} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Dag T.
Rop på Frank, for jeg synes også at dette ble litt tomt. De lyse punktene oppe til venstre virker litt umotiverte.
Nils B.
Roper: F R A A A N K!!!
Er enig i ditt enget savn av noe mykt. Samtidig så liker jeg måten den makante/krappe skyggen av ? Broen lager en viss spenning i bildet. Pluss for lyktene til Venstre.
mvh Nils
John G.
Tja, umotivert og umotivert, Dag. De er varsellys, men har riktignok ingenting med selve jernbanesporet å gjøre, men med et innebygd transportbånd utenfor bildet.
Ja, Nils, det er en bro du ser skyggen av midt på bildet, og jeg er enig med deg i at den er litt ''nødvendig'' for bildets spenning, om du vil.
Angående lysene oppe til venstre, synes også jeg at de er helt greie å ha med, for å si det sånn...
Takk til begge for fine kommentarer :-)
John :-)
Anne-Britt L. M.
Jeg synes hverken Frank eller annet folk har noe på linja å gjøre, det er forbudt og farlig hvis ikke dette er inne på en kontrollert indstriområde. Bildet er bra som det er (spesielt den øvre halvdelen), og du har virkelig draget på disse fargene. Imidlertid er det litt uvant at ikke forgrunnen er skarp, men det er kanskje vanskelig med den brennvidden du har brukt? (jeg spør pga. uvitenhet....)

Anne-Britt
Frank W. G.
Har ikke jeg ikke sett disse skinnene på et bilde fra deg før, mon tro?
Enig med de som måtte mene at det hadde gjort seg med en Frank eller noe i den retning der, ja. Sett snuta på et lokomotiv, med skygge, hadde også gjort suuuuusen her.
Fin stemning i bildet og linjene er sterke og fine. Kontrasten er også sterk og god. Fin feeling i flata.

Frank
John G.
Takk for kommentarene!
Anne-Britt; dette er en kombinert vei og jernbanelinje inne på Borregaard. Den går mellom selve industriområdet og Opsund, og skyggen som krysser sporet, er skyggen av Borregaardsbakken(for de som er kjent).
Ellers er jeg helt enig med deg i at nedeste del - en tredjepart - burde vært skarpere. Her er det et par ting jeg kunne gjort annerledes: Jeg kunne fokusert litt nærmere, og/eller valgt en mindre blender. Her er tallene f.8 og 1/2500 sek på brennvidde 210mm, så her hadde jeg hatt mer å gå på. Helt klart! Slurv fra meg :-(
Jeg ble veldig fascinert av lav sol og det fine gjenskinnet i skinnene! Denne fascinasjonen gjorde nok sitt til at jeg ikke hadde hodet helt med hele veien, for å si det slik :-)

Frank; du har nok ikke sett disse sporene hos meg før. Første gang jeg prøver på no' sånt. Legger ut en v2 som riktignok ikke er det samme bildet, tatt nesten fra samme sted, men med en bil som går med bark mellom Opsund og barkforbrenningsanlegget. Denne er på vei tom tilbake til Opsund. I bakgrunnen troner syretårnet.
John :-)
Anne-Britt L. M.
Takk for fine forklaringer, Frank låner meg noen gode fotobøker, - det trengs!
V2 forteller mye, fin den også.

Anne-Britt
Arne S.
Er Frank en myk mann?

Myk mann er vel ikke et skjellsord nå for tiden. Jeg vet jo at Frank er en kjekk mann. Og det holder lenge. En kjekk mann på rett spor er vel nettopp hva dotten trenger.

Dersom noen mener at dette er en avsporing, er det helt rett. Alt skal ikke gå på skinner, hele tiden. Dersom man skal spore av, må det være under dette bildet. Og med frankfrank som klar vinner, er det umulig å ikke la seg rive med.

Du lurer vel på hva jeg mener om bildet ditt nå, John? Motivet har absolutt visuelle kvaliteter. De to lysene oppe til venstre balanserer linjene fint. Skyggen på tvers skaper en nøvendig brytning. Linjene som forsvinner i løses luften der oppe gir meg en Harry_Potter_feeling.

Godkjent fra meg. Uten Frank.

:)
Thure Henning J.
Hei John!
Syntes ikke dette bilde gjorde seg noe særlig i denne lysettningen, skyggen i fra broen blir for domenerende. Jeg som kjører forbi dette motivet nesten vær dag, kan anbefale at bildet eksponeres i motlys.

John G.
Takker!
Thure, dette ER eksponert i motlys!
John :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu