Skeive Påler
Utstyr
  • Nikon F70
  • Nikon AF Nikkor 28-80 / 3,5-5,6D IF
  • Blender-
  • FilmtypeSensia II
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_12314} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Svend Y.

Tror kanskje en annen vinkling som ikke gjorde horisonten i bakgrunnen så inmari skjev hadde fungert bra. Tror jeg har et 30talls bilder av de pålene selv, hvis ikke jeg tar helt feil er det innerst i bukta nedenfor Leangen Gård rett ved turstien.
Torgeir V.

Du lot deg ikke lure, selv om bildet er speilvendt! :-)

Er selv ganske fornøyd med vinklingen, føler at det er et sug i bildet, med pålene som farer ned den 'skeive' bakken. Eller noe sånt.

Har du bilder av samme motiv lagt ut her på dot'en, så jeg kunne se hvordan du har tenkt? Eventuelt et annet sted på web?

Takker for kommentar i alle fall.
Tor-Erling T. R.

Hvorfor har du speilvendt bildet? Det strider imot alt det jeg tror på i hvert fall.

Den _altfor_ skjeive horisonten er helt vill. Funker ikke for meg. Litt sånn ha-kameraet-på-skjeive-fordi-det-er-så-hipt-og-kult-preg.
Torgeir V.

Hvorfor speilvendte jeg bildet? Vel, det enkle svaret er at jeg syntes at det fungerte bedre slik. Skal jeg utdype dette nærmere vil jeg si det slik:

For meg virker det som nevnt som om pålene raser ned helningen. Fra venstre mot høyre blir da for meg en riktigere bevegelsesretning.
Tor-Erling T. R.

Jammen, da burde du jo tatt bildet fra den andre siden. Man kan jo ikke bare gå hen og speilvende alt mulig fordi det ser riktigere ut. Speilvender man et ansikt blir jo det helt feil.

Jeg tror dette bildet hadde fungert utmerket med en rett horisont.
Erik A.

Finnes det noen som under betraktning av dette ikke skakker på hodet? Tviler på det. I så fall en helt feilslått.
Torgeir V.

TETR: Hadde jeg tatt bildet fra den andre siden hadde det vel ha blitt et helt annet bilde, ikke sant? Hva er grunnlaget ditt for å kategorisk fordømme all speilvending av bilder?

EAA: Jeg får også selv en liten trang til å legge hodet litt over når jeg ser horisonten i dette bildet. Så kommer pålene og drar den andre veien igjen; det funker på meg.
Tor-Erling T. R.

Når man speilvender bilder, så blir de ikke riktig gjengitt. Jeg er mer for at bildet skal vises slik det er uten manipulasjoner. Som nevnt, så blir ansikter uriktige hvis de speilvendes. Og bildene blir slettes ikke slik du ser dem i søkeren. Og ja, da hadde det blitt et helt annet bilde.
Erik D.

Syntes d var noe kjent med disse pålene ja. men skjønte ikke helt hvilke vinkel de var tatt fra med det første. har ofret 3-4 ruller s/h film til sammen på disse utrolig fasinerendes pålene
Torgeir V.

Det kunne vært artig å sett hvordan du har håndtert dem; kunne du ha lagt ut noen av dine bilder?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu