Prisgitt
Utstyr
  • DSC-F828
  • Carl Zeiss VS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger599
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123168} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
Likte dette, litt anderledes vinkel for et barneportrett.

Bra kontakt med barnet, øynene er klare og fine, kinn og nese er litt i overkant utbrent, i allefall sett opp i mot at armene og kroppen som nesten er helt sorte. Så et lite opplettingslys mot kroppen hadde nok gjordt dette en del bedre.

Jon
Avsluttet .
Dette ble et tøft og annerledes barneportrett. Blikk og ansiktsutrykk er knall, og liker utsnittet og vinkelen du har valgt også. Enig i at kinn og nese blir for utbrent, men jeg likte dette.


Espen
Gunnar B.
Enig med Jon-Arve og Espen i at dette er et anderledes barneportrett. Tittelen stemmer med den tolkningen jeg har til bildet; at barn er prisgitt oss voksne, og at vi har et enormt ansvar overfor dissse småtassene.
Meget bra!
M.v.h
Gunnar Bye
Avsluttet .
Vinkel og uttrykk sitter som ei kule her. Mulig en kanskje burde sett mere symmetri i ben og kropp, men jeg er slett ikke sikker. Alt i alt veldig bra.
Stine J.
Dette ble et spennende og annerledes barneportrett. Med den vinkelen (fra en voksens ståsted) ned på ungen og det vantro blikket, viser du virkelig hvor prisgitt disse små er oss voksne og hvor forsmedelig det noen ganger føles for dem. Belysningen er ikke helt topp denne gang, litt hardt direkte lys i ansiktet og veldig mørkt på kroppen. Men på en annen side understreker forsåvidt belysningen den følelsen bildet frambringer. Bra dette. :-)
mvh Stine
Avsluttet .
Flott bilde med suveren belysning - men tonene, først og fremst det utbrente i ansiktet, trekker ned. Hvis du ikke kan redde litt tegning her, kan du trolig rette opp helhetssinntrykket ved å velge en generelt lysere tone i bildet.

Men bra er det uansett!

Tarjei Ekenes K.
flott utrykk og vinkel

stil,sveis, bokser osv

savner litt detaljer i ansiktet

:-D ! son tarjeiav !
Peter V.
Likte dette veldig godt, vinke og utsnitt likte, utrykk i ansiktet, lit lyst i ansikte iforhold til resten av kroppen, eller kjempe flott =)

mvh Peter
Hans Olav S.
Dette likte jeg veldig godt. Flott utrykk, riktig timing og bra kontraster. Synes bildet kler det harde (tildels utbrente) lyset i ansiktet.

MVH
Hans Olav
Dag J.
Selv om posituren er mye brukt, så er uttrykket og holdningen ubetalelig. Herlig kul type. Ellers kanskje litt uskarpt, men det gjør ikke mye på et portrett som dette. Lys og kontraster sitter veldig bra.
Nina S.
Fin kontakt med modell, liker denne vinkelen, enig at kinn- og neseparti ble litt vel utbrent.
Veldig i samme gate som dette bilde nr. 146282 av Bjørn Halfdansen.
Mvh Nina
Marcus B.
Jag är enig med all bra kritik ovan. Detta är en av dom bättre bilderna på ett tag. En otroligt bra bild!!
/Marcus
Pernille B.
en nydlig unge! flott motiv
René N.
Et kjempe bra bilde dette! skikkelig stilig uttrykk på gutten, og skarpt der det skal være. Likte også lyssettingen veldig godt.

Mvh
René
Harald H.
Veldig bra! Bra utrykk i gutten, bra vinkel og bra s/h behandling. Liker portretter som ikke er ''vanlige'', her har du fått til et bra bilde! Liker hvordan skulderene fungerer i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu