Friends of Flipper
Bildet inngår i albumet Key West - På kanten av Karibien
Utstyr
  • Canon T90
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeFujichrome
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger176
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123425} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Eli B.

Fanget i rette øyeblikket! Skulle helst sett et utsnitt av bare delfinene, det hadde gjort seg bedre, synes alle menneskene forstyrrer.
mvh Eli
Knut L.

Hei Steinulf.

Egentlig kjempeblink dette - i rette 10-dels sekund.
Fire fine fisker vaker, og ingen ser på dem ! (Sorry, jeg ser det nå; - delfiner, - og da så!) Men en arti' situasjon , lell.

Fin dokumentasjon - fint fanget, og det er vel situasjonen og spenningen mellom menneskenes mangel på oppmerksomhet og delfinenes utagerende oppførsel som er historien, og komposisjonen i bildet.

mvh
Knut
Hege J.

Hei Steinulf!

Enig med Knut.
Artig bilde! Menneskene ser helt uanfektet ut og delfinene ''skriker'' etter oppmerksomhet. Fint sett.
Uten menneskene blir dette bildet litt kjedelig.

Mvh Hege
Odd Tore S.

Det må være frustrerende å opptre for et så uengasjert publikum. Men publiken har kanskje uttrykt ''Marvellous!'' det foreskrevne antall ganger, og er i ferd med å forberede seg på neste post på programmet ''Your complete guided tour to Key West in one hour or even shorter''.
Beholdningen her er forholdet opptredende - interesse fra publikum.
Det ser ikke ut til at scanneren din liker Fujichrome noe særlig, her var fargene blitt blasse og med et fiolettaktig stikk. Jeg vet ikke hvor mye du har trmmet dette i PS, men min erfaring med scannede bilder er at det er nærmest klin umulig å fjerne enkelte typer fargestikk.
Odd Tore
Steinulf L.

Odd Tore; Ikke sikker på om det er scanneren som er problemet. Tror heller at dias'et begynner å vise tegn til alderdomssvekkelse. Mer kan nok gjøres i PS. Enig i det.
Odd Tore S.

Min Nikon LS 50 eller V eller noe slikt har en funksjon for automatisk redding av falmede dias.
Jeg har prøvd den en del ganger med oppsiktsvekkende resultat, se v3 bilde nr. 114202. Mulig at den er beregnet mer på bilder som det du har her. Men du har gjerne en annen type scanner?
Odd Tore
Stig B.

Enig med de andre om at det er kontrasten mellom de selvsentrerte menneskene og de opptredende delfinene som skaper bildet. Fint sett og bra timet.

Mvh Stig
Bjørn H.

Menneskene må selvfølgelig være med... men hvorfor i huleste ser dem ikke på flipper familen da ???.. Se .....dem hopper og spretter som bare det ... og det er kun fotografen som er flink nok til å følge med ...

Nei, alvorlig talt , dette fortjente dem ikke !!!!!!!! ;(

Hyggelig og fint dok bilde ...

Bjørn ;¤
May-Lise L.

Yohooo! Se på oss da, dere! Men ingen var interessert i kunstene til de glade delfinene. Fint fortellende bilde, Steinulf :)
Stine J.

Her har du knipset i rette øyeblikk. Fint noen fulgte med, for de folkene virker jo totalt uinteressert. Stakkars flipperne. :-(
Bra dokumentert. :-)
mvh Stine
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu