Vinterlys
Fotograf
Utstyr
  • G5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStjerne er naturlig.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123482} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Tore B.

Herlig bilde! Men hadde det blitt strammere om du kuttet himmelen halvveis ned til den lille skyen til venstre? Jeg tror det:-) Tore
Erik A.

Åååhh, den som kunne bytte ut holka med dette! Småpent bilde i prospektkortklassen - men fint for det! Det flate lyset og linjeføringen i slagskyggene, setter fin djubde i bildet. Arealet i nedre høyre kunne fort blitt både tomt og tungt, men reddes ypperlig av opplettingsblitzen. Den blinkende snøstjerna i front gjør seg godt, blir enda mer julestemning liksom. Ikke helt enig med TBL her, synes beskjæringsforslaget vil fjerne for mye av blåhimmelen, og derved redusere godværsinntrykket. Kompet helt ok med andre ord. Tåler en liten oppskarping. En bemerkning dog - mulig snøflata faktisk heller noe mot høyre, men det gjør også skyene, horisonten i bakgrunnen og delvis også granene. Er bildet rett og slett litt skjevt? Helhetsinntrykket blir iallefall det...
Uansett, en god klassisk vinterskildring dette.
Torstein J.

Fantastisk bilde! Jeg ville kun rettet opp bilde siden det ser ut som det heller noe mot høyre.
Avsluttet .

Veeeldig fint, men jeg tror jeg ville ha beskjært bildet litt både oppe, ned og til høyre. Derved ville du også ha fått solen fint i ''det gyldne snitt''. Enig i at bildet også bør rettes opp litt - men bevares, bildet er utrolig fint slik som det er også. Du var på rett plass til rett tid :-)
Odd Tore S.

Klassisk vinter med snøtunge trær og motlys og det hele. Godt vi har slikt på boks for tiden, for her er det ikke mye å se til slikt.
Litt oppretting kunne nok gjøre seg, men jeg kan tenke meg at du kvier deg for det, for da går stjerna med i dragsuget. Alternativet måtte være å klone til litt ekstra forgrunn og rette opp på den måten i stedet. Selv om snøflata er ganske grei å klone, skal det mye til at dette vil være usynlig. Dessuten får du enda mer forgrunn, og den er det nok av allerede.
Personlig er jeg ikke stor tilhenger av at mørke skygger blir lysere når de nærmer seg fotografen.
Bra vintermotiv, men finpuss hadde gjort seg.
Odd Tore
Tor H.

Takk for konstruktiv kritikk. Vet om skjevheten, men som OTS skriver så er jeg redd noe vil bli borte i bildet ved oppretting. (Ser forresten mange skjeve bilder i pressen . Er det ''in'' med skakke bilder for tiden?)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu