Tankefull
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1194
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_123739} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Lars L.
Spesiet blikk og kontakt. Fin high-key, men kanskje en tanke for lyst i høret til venstre (gir litt ubalanse i forhold til såpass mye mørkere høyreside). Kan beskjæres litt nede.
Henning H.
Flott portrett og tittelen passar veldig bra til blikk og ansiktsuttrykk. Litt eining med LL om at venstresida blir veldig lys i forhold til høgre, trur litt meir markert overgang mellom håret og bakgrunnen hadde hjelpt. Nydelig reint og fint og skikkeleg skarpt, men litt mangel på ballanse i venstre del.

mvh Henning
Avsluttet .
Syntes egentlig ikkje at den overgangen mellom hår og bakgrunn trenger å være betre markert. Kjempeportrett!

Jarle A.
Kjempe bilde. Bildet er ikke for lyst etter min mening, helt nydelig.
Jarle
Stine J.
Nydelig blikk og sarte fine toner. Liker lyset. :-)
mvh Stine
Nina I.
Tusen takk alle sammen.
Jeg synes vel selv at kontrasten mellom høyre og venstre side ikke er for stor. Høyre siden er jo strengt tatt ikke særlig mørk, men registrerer at enkelte ikke er enig med meg. Supert med tilbakemelding da.

Ha en fortsatt fin helg :)

Mvh Nina
Marius F.
Her syntes jeg du har gjort en god jobb med komposisjonen. Meget flott øyne på modellen og ellers et flott utrykk. Jeg har sansen for high-key bilder så dette faller absolutt i smak hos meg.

Marius
Hege J.
Hei Nina!

Synes dette ble et nydelig og sart barneportrett. :)
Du har jobbet godt med modellen her. Nydelig blikk og utrykk. Liker spesielt godt måten hun holder hodet NATURLIG på skakke. Ser ikke anstrengt ut i det hele tatt, bare naturlig...
Liker også lys og fargevalg. :)

Mvh Hege
Marius F.
Enda et vakkert portrett fra din hånd. Et vellykket high-keybilde, som jeg for øvrig ikke synes er for lyst. Pent toneomfang hvor du har bevart mellomtonene i ansiktet på en fin måte. Pent uttrykk på piken.

Mvh, MF
Avsluttet .
Fiont igjen av datteren din. Jeg tror jeg ville forsøkt en variant med kraftigere beskjæring til høyre og nede. De pene myke høylysovergangene blir litt forstyrret av håret synes jeg. Forsøkte å gjøre det i PS, og fant at roen senket seg betydelig dersom du skjærer nede og til høyre

-k
Carsten A.
Pent portrett med deliktate toner - har dog litt sans for innvendingen fra Lars L, men uansett et fint bilde. Pluss for fin presentasjon i sv/hv.

MVH CA
Espen P.
Flott portrett med en var stemning. Helt topp i mine øyne dette.

ePSen
Tor Harald T.
Forstår ikke hvordan dere får til så utrolig bra bilder. Stå på. Har mye og lære jeg ihvertfall enda.
Nina I.
Takk enda en gang for mye positivt :)

Beklager sent svar men her hjemme er det litt unntakstilstand om dagen med et hersens magevirus + forkjølelse på hele hurven, så internet har vært litt nedprioritert de siste par dagene.

Kjell S: Tusen takk for beskjæringstips. La opp en versjon av bildet på hjemmesiden min samme dag jeg lastet det opp her, og der har jeg kuttet omtrent slik du foreslår. Enig i at det blir tettere og roligere. Samtidig er jeg glad i denne versjonen også. Blir jo 2 litt forskjellige bilder.

:) Nina
Anne-Grethe S.
Eg ser det er lenge sidan du har lagt inn dette bildet, men du tar vel i mot litt meir skryt like vel:-)
Dette er det flottaste bildet eg har sett på lenge. Utruleg nydeleg er det.
Blikket festar seg på auga med ein gang. Dei er veldig spesielle og uvanleg sjønne, noko du virkeleg har fått fint fram her.
Ho ser veldig naturleg ut og det at ho har hovudet på skakke gjere mykje for bildet.
Lyset er flott synest eg, ørlite lyst til venstre kanskje men det gjere i grunn ingen ting for heilheten.
Eg lurer litt på kva for lyssetting du har brukt her. Eg skal kjøpe meg studiolys sjølv og er derfor interresert i tips frå alle kantar.


Mvh
Anne-Grethe
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu