Emilie
Utstyr
  • Canon EOS 1Ds mark II
  • Canon EF 24-70mm f/2.8L USM
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/200s
  • FilmtypeRAW ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124337} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Nikolai E.

Nydelig duse farger, nydelig øye, fokus sitter som støpt. Fargene vinne mye på at du har benyttet eksisterende belysning, passer godt til modellen. Bra dybdeskarpheten rekker ut til nesetippen, nok mer viktig enn at lippene er skarpe. Det supeobjektivet ditt kan virkelig levere bra bilder, vel i samarbeid med fotografen, selvsagt.. :)

For min del ville jeg ha valgt å ta mer med på venstresiden, slik at (nesten) hele øyet kommer med på bildet. Ellers er utsnittet superb, helt i din stil!
Nikolai E.

Du, jeg ombestemte meg vedr det med øyet til venstre... (ofte slik når man studerer et bilde flere ganger... :) Egentlig litt barnslig det å skjule litt av øyet, er det ideen din? Kanskje det er nettopp utsnittet som hever dette bildet høyt til værs... jeg bare undrer... :)
Espen P.

Flott bilde, men jeg ville hatt større dybde. Dette ble litt for mye av det ''gode''

ePsen
Nina I.

Tusen hjertelig for konstruktiv kommentar Nikolai.
Har rukket å bli veldig glad i dette objektivet!

Vedr. utsnittet: Tok litt forskjelilge bilder og det er dette jeg likte best. Det at ikke hele øyet er med og at det ligger i skyggen føler jeg fører til at vi oppfatter henne som litt sjenert og tilbakeholden, og det passet så godt med blikket hun har på bildet.

Espen: Jeg er veldig glad i liten dybdeskarphet med fokus på øynene :)
Er mye det diffuse rundt som setter hele stemningen til bildet. Hadde alt vært i fokus hadde det blitt mye hardere og det ville blitt et helt annet bilde. Er sånn jeg ser på det da. Men jeg kan jo sikkert mene mye rart :)


/Nina
Steinulf L.

Uvanlig utsnitt og uvanlig bruk av dybdeskarphet. Litt i tenkeboksen om venstre øye. Synes du har fått frem en fin 'tilbakeholden og forsiktig fremtoning her.

Et portrettarbeid som inspirerer.
Zafar I.

Herlig bilde Nina
Helt fantastisk.
Eneste jeg kansje reagerte litt på er de to små sorte prikkene litt nede til høyre for det venstre øye.
Stine J.

Enig med de andre om at dette er et herlig bilde, Nina. Skarpt med fine farger og fint lys. Er litt i tvil om kuttingen din av venstre øyet er bra, ville foretrukket at du viste hele øyet.. Men, som sagt er jeg litt i tvil. Bra dette.
mvh Stine
Tove E.

Du har gjort en fin tilnærming til modellen og det er et godt uttrykk hun formidler. Er veldig uenig i at du har kuttet midt i det ene øyet selv om jeg forstår motivet ditt for å gjøre det. Bruken av veldig snever dybdeskarphet synes jeg er vellykket, men over tid ville jeg nok ha savnet noe større dybdeskarphet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu