Vinternatt på fjellet
Fotografert i den blå timen høyt til fjells.
Utstyr
  • Canon EOS 300
  • -
  • Blenderf/18
  • Lukker300s
  • FilmtypeSensia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger605
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Carsten S.
Blå er nesten altid spesiel fint. Jeg liker tonene og for all at dimensjonene er borte. Det gjør det let å fantasere litt. Enkelt og rolig. Jeg liker det. (Egentlig forstyrrer da bare tittelen.)
Odd Tore S.
Delikat og godt for øyet.
Dette er et bilde som jeg vil nyte heller enn å forsøke å analysere. Det får bli min kritikk selv om jeg er på Kritikken nå.
Odd Tore
Thomas R.
Flotte blåfarger, men komposisjonen kunne du kanskje arbeidet litt med. Hadde kanskje vært bedre med endel kutting til høyre?
Kurt S.
Enkelt, vakkert og dekorativt med fine linjer.
Liker blått.
Steinulf L.
Besnærende enkelt. Muligens rom for litt andre utsnitt, men det er en smaksak. Gjør seg i stort format.
Avsluttet .
Nydelige farger og rolig, fint inntrykk. Dekorativt bilde som sikkert vil gjøre seg i stort format. Tror også det blir enda bedre med litt kutting på høyre side.
Trond H.
Harmoniserende og fint, skyen er såvidt nok tilstades til å skape ein kjærkommen distraksjon. Flotte linjer.

Kunne kanskje hatt ein varsam runde i NI for å fjerne små antydningar til støy.

MVH TH
Inger-Lise S.
Et nydelig bilde med fine blåtoner. Fin og enkel struktur i snøen og skyene gjorde mye for balansen,Ser litt støy på min LCD-.skjerm, Lekkert med lyset til venstre som mørkner mot høyre, Ganske blått, men jeg syns bildet kler det,

Unger-Lise:)
Rune H.
Bilder med blå som hovedfarge faller ofte i smak hos denne betrakteren. Det som hever dette bildet er i tillegg til fargen (valørene i blått), de tre hovedlinjene som møtes i et samlingspunkt og dets behagelige uttrykk! Liker utstnittet slik det er!
Rune :)
Sissel H.
Takk for kritikker!
Jeg liker godt linjene i bildet, og at lyset på himmelen går fra en lys blå i venstre og over i nesten svart i høyre hjørne. Det er mulig at bildet hadde blitt renere og bedre om skyen til høyre hadde blitt fjernet, men jeg ønsker ikke å kutte det slik noen fårelsår. For da vil også en del av de mørkeblå nyansene på himmelen forsvinne. Når det gjelder den blå fargen i dette bildet, så er den helt naturlig, akkurat som på diaset jeg scannet, ikke noen farge - justeringer i ps. Og jeg syns det kler motivet. Trond Husebø: Jeg ser at det kunne hatt godt av en svipptur innom NI. Ellers syns jeg det er hyggelig at det fallt i smak hos så mange :)

Mvh Sissel.
Johan K.
Hei
Blå er en farge jeg trives godt med. Så dette bildet falt godt i smak. Fine linjer. Likte hvordan det går fra lyst i venstre til mørkere på høyre side.
Kutting tror jeg ikke vil gjøre seg på dette bildet, etter min smak. Den lille skyen gjorde seg så godt.
Det eneste pirket er antydninger til støy. Så en varsom omgang i Neat Image vil nok gjøre seg.

Johan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu