Bildet inngår i albumet Prague, 2004 -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124504} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Knut L.

Hei.

Et nydelig bilde som så absolutt når frem til meg.

Teknisk synes jeg det er helt topp med lekre valører og fint lys.
Liker også komposisjonen og båten foran gjør mye fo perspektivet.
Er litt uenig med meg selv når det gjelder den ''havarerte gjerddelen'' (?) til høyre; litt rotete i speilbilde, men på den annen side rammer den inn stemningen og skaper historie. Så da er det jo fint at den er der, .- tror jeg nok.

Som sagt; - liker det godt !

mvh
Knut
Bjørn H.

Hei hei Kristoffer ....

Her kommer en veldig klar, og relativt kort kommentar fra meg :)

Motiver i seg selv er fint -

Den nederste delen av ripa på båten er uten tegning, og har grodd helt igjen ser det ut til ??

Ellers, og det som ødelegger mest for meg, er desverre gjerdet på høyre side ..

Ellers .... flott


:))

Bjørn ;¤

Kristoffer L.

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Den 'havarerte gjerdedelen' er en smijernsanordning med pigger ytterst, som stikker ut fra en murvegg som går ned i elven. Jeg tror den har vært satt opp som et slags gjerde for å gjøre det vanskelig for tilfeldig forbipasserende å komme til på den andre siden.

- Kristoffer
Kristoffer L.

Bjørn - du kom i mellom her. Takk for kommentaren din også! Du har rett i at båten er mørk under ripa. Det var praktisk talt ikke detaljer å hente her - opptaket ble gjort i en sen skumringstime. Når det gjelder gjerdet båten er fortøyd i, har jeg en forklaring på hva det er, like ovenfor.

- Kristoffer
Avsluttet .

Når det gjelder tegning under båtripa, så savner ikke jeg for min del det. Gjerdet til høyre passer godt inn i bildeflaten. Jeg er mer usikker på bakgrunnen med huset og den småskogen - lurer på om ikke en annen komposisjon mer skrått nedover/fremover med fokus på båt, gjerde, kanal og murkant på andre siden av kanalen ville vært likeså bra...ellers fint.
Anniken S.

Dette ble et rotete og fasinerende bilde. Liker slike bilder med mange detaljer som gjør at jeg må stoppe opp og se litt lenger for å få med meg alle detaljene. Det som fasinerer meg mest er nok tonene i bilde. Det har du virkelig fått taket på. Gløden og valørene er mer enn nok til å lyse opp en mørk og dyster Vlatva.
Judit W.

As far as I can remember Prague, where I was a bit more than a decade ago last time, this picture was taken from under the Charles Bridge (Karlův Most) showing the channel and the small island (Kampa) what has beautiful houses and parks there and around everywhere. You probably know that the people who live in its neighbourhood call that part of the city ''Venice of Prague''. Prague has started to develop during the 16th century when Rudolph II, the Austrian-Hungarian emperor/king put his residence from Vienna there, inviting many artists and scientists from all part of Europe ;) And now we can see the result.

The photo is very beautiful and reflects all that beauty what I keep about Prague among my memories.

Judit :)
Mone S.

Et bilde med sjel, vakkert og harmoniskt synes jeg.

Mvh Mone
Kristoffer L.

Hjertelig takk for nye, inspirerende kommentarer!

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu