Emilie #2
Utstyr
  • -
  • Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM
  • Brennvidde100mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/50s
  • FilmtypeRAW ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1297
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124606} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Geir Andre O.

likte ikke helt at hennes venstre øye er kuttet, men bortsett fra det ett vakkert portrett, klare og skarpe øyne, litt lurt og fint smil, bra utsnitt, med unntak av nevnte øye.
Nikolai E.

Litt blasst i ansiktstonene, ville hatt det litt mørkere, eller litt mer kontrast ved å forandre på modellens plassering i forhold til innfallende lys. Her er det brukt litt større dybdeskarphet i forhold til forrige Emilie-bilde, bra at hele ansiktet framstår som skarpt.
I dette tilfellet vil jeg si meg enig med Geir Andre Olsen, hele venstreøyet burde vært med. Hun viser ikke samme tilbakeholdne sjenerte uttrykk som på forrige bildet, der jeg syntes at kutting av øyet passet bra.
Camilla S.

Heisann
Pent portrett av en skjønn jente!
Men må si meg helt enig med Geir og Nikolai om kuttingen av venstre øyet. Det var det første jeg la merke til.
Ellers synes jeg grå tonene var helt greie. Kanskje litt lys, men synes det fungerer bra.
-Camilla
Stine J.

Nydelig portrett av en skjønn jente. Ville foretrukket at venstre øyet var helt synlig, men ellers et tett og fint utsnitt dette. :-)
mvh Stine
Kate L.

Liker ikke at øyet er kuttet, litt lyst i ansiktet ellers et veldig bra portrett av ei søt jente med et lurt smil.
Nina I.

Takk for kommentarer!

Tenkte jeg skulle prøve noe nytt, og synes dette utsnittet passet bra, men ser at det med øyet ikke faller i smak. Er i hvert fall greit å prøve noe annet for en gangs skyld selv om ikke alt faller i smak :)

Mvh Nina
Nikolai E.

En liten tilleggskommentar vedr de lyse gråtonene i ansiktet. Her har skjermen tydeligvis mye å si, den jeg sitter på nå (hjemme) er kalibrert og viser fine nyanser. Faktisk veldig fine og subtile nyanser, så Camilla har nok rett i det hun sa om gråtonene.
Den skjermen jeg satt ved da jeg skrev første kommentaren, er ikke kalibrert og har nok lysere bilde. Konklusjon er at jeg må være forsiktig med mine uttalelser ut fra hva jeg ser på en kontorskjerm :)
Nina I.

Nikolai - takk for ekstra kommentar.

Trodde det var på generell basis at du mente gråtonene var for lyse. For tonene ER jo lyse - så jeg trodde det var det du ikke likte. Pleier å være påpasselig når jeg jobber i Photoshop og følge med på histogrammet slik at høylysene ikke klippes, men i og med at ingen av oss sitter med helt likt kalibrerte skjermer så blir jo opplevelsen uansett forskjellig rundt omkring.

Ha en super helg!

:) Nina
Oda Lystrup H.

dette var så utrolig fint!
alt stemmer.
jeg ville kanskje ha kutta litt i bunnen,
slik at formatet hadde blitt kvadratisk.

Oda:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu