Tjeld i solnedgang
Kanskje litt klisjé...
Ville prøve meg på et fuglebilde som ikke er noe typisk artbilde. Selv liker jeg de horisontale linjene i ulike farger. Er nysgjerrig på om det fungerer.
Bildet er tatt i Napier på New Zealand.
Utstyr
  • Canon EOS 300 D
  • Canon 75-300 mm
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger333
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_124906} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Christian P.
Noe mørkt dette her. (Rundt fuglen mener jeg.) Men horistontalt bilde fungerer fint slik det fremstår her.
kai j.
Fin siluett, himmelen er rød og fin men tar litt oppmerksomhet.
Ville kappet den en del.

Mvh KJ
Steinulf L.
Spennende flateinndeling her. Ville rettet opp stranden og kuttet hele himmelen.
Krister B.
Et pent bilde. Det er riktig som det antydes, at bildet ville få litt annen mening med himmel og fjell kuttet vekk. Da ville det blitt mer fokus på tjelden og mindre fokus på solnedgangen. I så fall ville det nok heller blitt ''Tjeld i vannspeiling av solnedgang.'' Men selve tittelen som her er valgt, er så nær ''Elg i solnedgang,'' at det grenser til det latterlige. Derfor lurer jeg litt på om det er tilsiktet? Alt vi trenger nå er Morgenstemning av Grieg for å toppe det hele av.
Monica J.
Takk for kommentarene.

Krister: Selvsagt er det ment litt ironisk. Jeg skriver jo også at bildet er litt klisjé, men at jeg først og fremst er ute etter om linjene i bildet kan heve det fra et vanlig artsbilde.

MJ
Kurt S.
Enig med Steinulf ang. kutt av himmelen.
Slik det er nå blir det litt for mye linjer og farger som drar oppmerksomheten bort fra fuglen. Mener du får et mye roligere bilde dersom du tar bort himmelen.
Ellers fin plassering av fuglen og fin bakgrunn med fine linjer og farger.
Klisje eller ikke. Bildet ble vakkert.
mvh Kurt
Øyvind A.
Småpent, men også ganske sukkersøtt. Beskjæring oppe ødelegger poenget med bildet for min del. Derimot kunne jeg tenkt meg en viss beskjæring i bunn, slik at du får vekk det ulne utenfor fokus.
Ø.
Monica J.
Takk for kommentarene.
Øyvind: Jeg er faktisk litt enig med deg. Jeg synes at himmelen gjør mye for bildet, men dette blir jo selvsagt litt smak og behag...

MJ
Carsten A.
Kutt av himmel og litt nedenfra, og du har et skikkelig bra bilde. Gjerne småpent, men akkurat sukkersøtt, som Øivind A. sier, er jeg ikke helt med på.

Som vist derimot farer blikket opp og ned, bildet spriker i faltebruken.

MVH CA
Janne L.
Du har noen nydelige bilder av dyr og fugler. Dette bildet ble annerledes. Bakgrunnen var nydelig, uten å ta oppmerksomheten bort fra fuglen.
Janne
Roy Sigurd K.
Jeg likte bildet, men vil anbefale deg å kjøpe en bedre tele.... fy og skam :P
Jon A.
Klisje eller ikke, dette bildet er så godt gjenomført at det stikker ut uansett. Spesielt godt liker jeg plassering av motiv og bakgrunn i henhold til komposisjonen i resten av bildet.
Ina W.
nydelig! flott bilde. lekre farger og god komposisjon. fasinert over hvordan fugler hviler det ene beinet, og står på kun ett:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu