Bildet inngår i albumet Prague, 2004 -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger377
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125023} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Fredrik L.

Fine nyanser og fint øyeblikk i forhold til dokumentar foto.

MHV Fredrik Lønne...
Kristoffer L.

Takk for kommentaren, Fredrik.

- Kristoffer
Avsluttet .

En god beskrivelse av storbyfølelsen. Man ser alt og ingenting. Jeg liker din lek med fokus i dette bildet. Spennende..

Mvh
ARVE
Asbjørn M.

Følelsen av bevegelse blir forsterket på grunn av lysstolpen og mannen
som befinner seg midt i bildet.(kva ser han på mon tro ;-)
Likte også godt fokusvalget ditt. Ett bilde som vokser.

Asbjørn
Christer B.

Fin liten byfortelling, fint med bevegelsen til de to damene i forkant, ansamlingen til venstre bak, den statiske fyren helt til høyre og ikke minst gutten i midten som ''setter'' bildet. Skal jeg pirke på noe, må det være at jeg kunne ønsket meg litt mindre i topp og mer i bånn, men bare plukk! Fine toner som vanlig.
Kristoffer L.

Hjertelig takk for kommentarene!

For meg også er det gutten i midten som 'setter' bildet. En kan lure på hva det er han står og betrakter. På hver side av stolpen er det skilt med trikketider (dette er en trikkeholdeplass). Jeg tror han står og studerer avrevne fragmenter av plakater som andre har satt opp - eller revet ned...

- Kristoffer
Avsluttet .

Dette bildet har noe ved seg som fenger meg. De to damene som haster i hevr sin retning ut; hun til venstre som tydeligvis har oppdaget fotografen, den midtstilte mannen foran stolpen der bak, stolpen som deler bildet i to, med en dame på hver side (og en mann i midten mellom dem...) - joda liker dette; bevegelsen og det hele.
Bjørn H.

Hei Kristoffer

Enig med Christer i at det kunne vært mindre i toppen og mer i bånn -

Ellers er bildet OK. Disse to damene (som faktisk ser ut som tvillinger) kunne vært skarpere, eller, bedre bevisstgjøring av bevegelsesuskarpheten - Nå blir det en mellomting -

Bjørn ;¤

Kristoffer L.

Mange takk til dere også!

Bjørn (og Christer): Jeg har mange forskjellige utsnitt av dette bildet. Valgte til syvende og sist dette, fordi fokuset på gutten i midten ble best her, og - etter mitt syn - også helheten i bildet.

Jeg noterer punktet ditt om bevegelsesuskarpheten, Bjørn, og er ikke helt uenig - i prinsippet. Men dette er gatefotografi, og bildet er tatt på ryggmargsrefleks, uten å se i søkeren, fokusere eller tenke på optimale lukkertider. Under slike forhold prioriterer jeg alltid innhold fremfor teknisk virtuositet - og (pga. dybdeskarpheten) blender fremfor lukker. ;-)

- Kristoffer

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu