• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-01-31 19:14:50
    Versjon #2
Utstyr
  • Hasselblad 500 C/M
  • 150mm Sonnar
  • Brennvidde150mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/2s
  • FilmtypeNeopan 400
  • Nei
  • AnnetNeopan 400 presset til 3200.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger485
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125070} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Jon Fredrik S.
Digge toner.

Liker korningen godt.

Uttrykkene er også fine.

Masken gjør bildet spennende i tillegg.

Skulle ønske jeg hadde tatt dette.

Men én ting: Gi meg en én piksel bred ramme i en av bildets mellomtoner for å avgrense det mot bakgrunnen.

Mvh JFS
Avsluttet .
For å starte med det positive - jeg fenges av korning, struktur og kontrastbruk. Komposisjonen er ganske tradisjonell og rett på - greit nok det. Med all respekt å melde...jeg tror nok ikke du hadde trengt såpass kostbart og profft utstyr for å lage akkurat dette bildet...kunne sikkertnok fått til det samme med et hvilketsomhelst digitalt kompaktkamera og litt etterbehandling...:-)

Men uansett; jeg liker det eksperimentelle utrykket i bildet - og det holder for meg!

...forresten..du kunne gjerna kappet litt i bunn og topp.
Amund Blix A.
Takk :-)

Hasselblad er ikke spesielt kostbart lenger, hadde ikke fått en D70 for hva jeg betalte for mitt :-)

Hvis originalbildet hadde vært tatt med 35mm eller en digikompakt hadde nok dette bildet vært nærmest en umulighet, siden det er et temmelig lite utsnitt fra et 645 negativ(har et skranglete A16 bakstykke) og seriøst undereksponert. Men jeg skjønner godt hva du mener :-)

Har nok av superskarpe bilder fra HB`n men valgte å starte med denne....
Avsluttet .
Ja, skjønner ditt argument...men det jeg siktet til at var at du neppe hadde trengt mye til utsyr for å lage dette bildet rent teknisk sett - uten vurdering av beskjæringsgrad og innhold. Med all respekt å melde tror jeg dette bildet teknisk sett kunne vært laget av nesten hvilketsomhelst kamera, men innholdet kunne ikke det...innholdet og etterbehandlingen trenger en hånd som vet hva en driver med.
Dag T.
Likte dette, fine toner, underlig stemning. Noen som tar en pause fra karnevalet, en alvorlig stund fordi noe har skjedd.

Kameraet har ingenting med saken å gjøre.
Eli L.
Nei det er da absolutt ikke kamera det kommer ann på . Det funker ikke sånn at man kan kjøpe dyrt utstyr og vips så kommer perfekte bilder, ha, ha! Dette liker jeg veldig godt. Synes det har god komp, stemning og spenning! Kornene gjør seg. Hånda til mannen gjør mye og lyset på frakken til jenta er vakkert!
Kristoffer L.
Har stor sans for dette bildet. Flott komponert, det er en innebygd dramatikk i posituren og lyset. Bildet gir meg assosiasjoner til teater - gateteater eller noe slikt?

- Kristoffer
Dag J.
Enig med forrige talere. Dette er rolig, har bra komp, og veldig flotte toner.
Eirik H.
Eg er samd med DT og dei andre. Dette var eit flott bilete med ei rar, men fin stemning. Deilig draumande blikk på jenta.

Det går ei linje ned frå auget til jenta. Eg ville ha brent denne inn sidan den tar noko merksemd frå ansiktet hennar.
Amund Blix A.
Takk alle sammen. Det tatt under en pause i videoinnspilling(musikk), jeg tok bilder av bandet, men kunne ikke dy meg da jeg så dette motivet.
A16 bakstykket på HB`n lekker litt lys nå og da, det er det som er linjen Eirik nevner, den går faktisk rett over hele bildet. Jeg burde ha fjernet det...

Øistein T.
Meget spesielt - og meget bra! Her har du fått frem en særegen stemning. Du har fanget et moment som skaper undring hos betrakteren. Modellene ser fullstendig frakoblet fra fotograferingen og dette hever bildets karakter. Ikke så nøye hvilken setting det er tatt i, det er uansett et flott fotografi som kan gjøre seg meget godt på veggen.

Mvh
Øistein
Erik B.
'The darkroom unleashes imagination...''
Helt herlig bilde igjen. Liker at det ikke virker som om modellene har enset deg i det hele tatt, men er opptatt med noe helt annet.

Skjønner ikke hvorfor noen skal dra inn hvilket kamera som trengs for å ta dette bildet... Bildet er tatt, og bildet er bra. Det burde være det samme hva det er tatt med.

Hilsen Erik.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu