fullskjerm anbefales
Utstyr
  • f100
  • 12-24
  • Blender-
  • Filmtypeprovia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger1702
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125359} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Tarjei V.
kuul lampe, men hvis du ønsket å ha mannen i bakgrunnen med i bildet så skulle han behøvd litt mer lys.
Toini B.
Hvorfor det?
Frank H.
synes ikke han trenger å være mere belyst. lampa er knall. men synes ikke dette er av dine beste bilder
Toini B.
Hehe,den er god:)

Takk til dere begge!
Ole Birger S.
Hei Toini.
Terningkast 30.
-olebig-
Avsluttet .
Bildet har alt et bilde trenger

form,(farge) stram komp og fint format

Skriver farge i parentes siden jeg syntes det fungerer godt i sort/hvitt også.(med grunnlag at du gjør gråtonen til rødfargen mørkere og setter opp kontrasten.

mannen i bakgrunnen fungerer som interessepunkt og gir bildet det lille ekstra.

Ø
Rune Edvin H.
Jess, du har det kult når du tar bilder.. og tenker...
Todelt og knallbra.
Rune
Stine J.
Lampen er frisk og fin og lyser opp alt annet enn den triste mannen.... Hmmm... Vet ikke helt om dette sa meg så mye mer, men det var da noe?

mvh Stine
Avsluttet .
Veldig, veldig stilig. Tror det er mange som ''kvier'' seg for å se bilder i fullskjerm. Det virker ihvertfall sånn. Utrolig fin lampe, tøff kornethet, og mannen i bakgrunnen får ihvertfall igang hjernen min.

Mvh
Frank W. G.
Veldig fint og et bilde som setter i gang de grå. Om det er det beste eller ikke fra din samling spiller ingen ''roll''. Portfolien din overstrømmes av så mye kvalitet at det blir helt feil å snakke om at det er det beste eller ikke. Knallbra er det uansett. Mannen hever bildet. Må og bør ses i fullskjerm.

Frank
Dag J.
Retromøbelreklame for IKEA?

Mannen bak setter i gang fantasien her, så slik sett funker dette ganske så bra.
Georg K.
Works absolute for me - actually it could be described as a favourite ''theme''.
I'm feeling kind of inspired to see, work ( in thoughts ) with such an alternative image about a man in the end.
The critic, comment of Øyvind ( which are in general very good ) said already a lot about my initial feedback - so no reason to repeat etc.
What really strikes me is the ''hidden'' subject, in relation to the flashy foreground, and flashy is not automatically linked to extreme modern elements.
For sure not one of your easiest images - but as a package - with the consideration of the
''aftermath'' still a very interesting one.
I think this is also a good example for image - composition, and when comparing this with a normal approach of composing images - it works on two dimensions - a visual and content oriented one, and not as conflicting results, but in alliance with each other.
Look behind, beneath and below the first impression adds a moment of satisfaction I often get when looking at something what is more than a technical good photography, or an interesting subject.
Bjørn H.
Heisan -

Kul lampe :)

Utover det sier det meg lite denne gangen Toini ..

Uansett hva du har i tankene og vil formidle med fyren, når desverre ikke opplevelsen frem til meg. Og det fordi det ganske enkelt blir for gjengrodd og mørkt bak der.. :(

Bjørn ;¤
Arne S.
Dette bildet må sees i et mørkt rom. Her jeg nå sitter er bildet null og niks. Men jeg tjuvtittet i går kveld og avslørte at bildet har kvaliteter. Ikke nødvendigvis på overflaten, men i dypet et sted. Bildet gir assosiasjoner til stemninger i gråsonen - når vi enda ikke er helt våkne - når vi ikke er ved våre fulle fem.. eller sex.

:)


Dag T.
Enig med RuneE. Bra bilde. Først ser man en rar lampe, og så skjer det noe, og langsomt oppdager man ting.
John G.
Tja, jo, men vet allikevel ikke helt. Klart at det ''uoppdagede'' i bildet betyr noe, men allikevel synes jeg det blir for enkelt.
Visst er lampa ''morsom'', og i dypet er det definitivt noe men helheten blir allikevel ikke ... eh, hel. Bare litt mer enn halv...
John :-)
Thorfinn B.
sært på mange måter og tilsynelatende ''for enkelt'' ved første øyekast. Etter å ha betraktet bildet litt skjer det ting ja, som andre også er inne på. Lampa gir en retrofeeling og mannen i bakgrunnen gir assosiasjoner til det nedstemte. Jeg ender vel opp med å like det uten at det tar helt av.
Avsluttet .
casino royale......





hvor blir det av deg?




bilde gir meg steming.

TOPP NOTCH!
Lars-Anders M.
Nja.
Stine A.
Digger bildene dine! Du er en stor inspirasjon:)
Stine
Grethe B.
okei....du får mange kommentarer her, og lampen er råkul, flotte farger mot det sorthvite. Men må bare innrømme at mannen bak forstyrrer meg, fordi han er for mørk...og liker ikke støyen, men her er smaken som baken. Du er jo bare flinkis ...men har sett bedre!:-)

mvh
gt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu