Portrait of a devil
Scorpion devilfish igjen. Etter utallige forsøk lot denne fasinerende og svært farlige fisken meg komme helt innpå, så jeg fikk tatt et portrett av den. Bildet er tatt med macrofunksjon på ixusen på bare noen få cm avstand... tror den til slutt var så lei av denne plagsomme skapningen med snorkel og svømmeføtter at den ikke orket flytte seg mere. Bildet er ikke beskåret, bare justert litt i fargene for å få frem originalfargene igjen, tror jeg lykkes nokså bra...
Bildet inngår i albumet Rødehavet - En liten del av det utrolige livet i vakre rødehavet.
Utstyr
  • Ixus 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetUndervannshus
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUndervannsbilder
  • Lastet opp
  • Visninger727
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_125569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Øystein S.
Veldig tøff fisk, og spennende motiv.

Men jeg undres på om ikke det hadde gjort seg om du ikke var så tett på, men ga motivet litt mer luft og avstand. For min del blir det litt for mye detaljer, litt for tett. Siden du ikke har beskåret noe, er det neppe noe du får gjort på dette bildet, men kanskje en idé til neste gang?
Tor Eirik P.
Ja... jeg er forsåvitt enig. Har allerede lagt ut et slikt bilde på billedgalleriet, bilde nr. 158845 og kanskje det er bedre. Grunnen til at jeg la dette her inne er nok at det var et svært vanskelig bilde å ta, og derfor står i ''en høyere kurs'' hos meg en de andre bildene jeg har av denne fisken.

Tor Eirik
Øystein S.
Det andre bildet er nok mer etter min smak, ja.
Mulig du også kunne gjort noe med lys-settingen, bruker du lykt som ekstralys?
Jeg vet ikke, men kan hende noe lys-setting av bakgrunn kunne gitt begge bildene noe mer dybde.

Men det er mye å passe på, ikke minst når en arm skal holde lykt, en arm med kamera, og samtidig ligge helt i ro ifht oppdrift ;-)
Tor Eirik P.
Hei igjen.
Nei, jeg hadde kun blitsen på ixusen til rådighet. Dette bildet er tatt under snorkling, og da ble det nok med kameraet på slep. Prøvde litt med lykt under dykking, og det var ille nok da å ha kontroll på alt, spesielt når motivet stadig vekk forsøker og stikke av! ;o)

Tor Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu